Mirko Lazarević proslavlja 20 godina na sceni u klubu KPTM

Datum objave:21.10.2017

Pročitano:3427 puta

Datum održavanja: 21.10.2017

Lokacija: Klub KPTM

Mirko Lazarević obeležiće svojih 20 godina aktivnosti na elektronskoj sceni u subotu, 21. oktobra u klubu KPTM u prisustvu bliskih prijatelja i kolega sa kojima je najčešće sarađivao. U pitanju su pioniri domaće klupske underground scene i neki od najcenjenijih artista na našim prostorima, DJ Slavka, Dušan Kačarević, Vladimir Erdber i Boža Podunavac.

 

Spremite se, biće to jedna autentična techno poslastica i svojevrsno muzičko putovanje kroz vreme.

 

Mirko Lazarević proslavlja 20 godina na sceni u klubu KPTM

Mirkova ljubav prema muzici nastala je još u njegovoj porodici u kojoj je zauzimala značajno mesto. Davne 1997. godine, Mirko je aktivno počeo da se bavi di-džejingom kada ga je DJ Slavka pozvala da sa njom nastupa u klubu Omen, što je bila i njegova životna prekretnica - Mirko je od tog trenutka počnje aktivno da učestvuje i doprinosi kao stalni akter na klupskoj sceni Srbije. 

Tokom 20 godina svoje karijere izgradio je karakterističan stil, stekavši reputaciju di-džeja koji ne pristaje na kompromis pri puštanju muzike. "Ne treba dati ljudima šta žele, nego šta im treba", njegov je kredo.

 

 


U poslednje vreme aktivan je kao član kolektiva TRI, novoformirane grupe di-džejeva i promoter, koju pored Mirka čine Dušan Kačarević i Boža Podunavac, a čiji je cilj intenzivnija prezentacija andergraund zvuka po klubovima Srbije.

 

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :