Miozz i Trips & Tics: Urban Bug će biti epicentar dobrog zvuka, pomerićemo temelje bine!

Datum objave:05.07.2016

Pročitano:5625 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Miozz je neko koga smo već slušali na Urban Bug Stageu, a ovoga puta stvara #triplemagic sa dvojcem Trips & Tics koji su na našu binu došli tako što su propali kroz portal na Dev9t. Iako ova trojka do sada nije nastupala zajedno, spremni su da ujedine snage za miks pultom i prirede vam đuskavi set. Zato se dobro pripremite jer ćete morati ozbiljno da ispratite njihov ritam - nastupaju u subotu 9. jula od 20h. A do tada pročitajte intervju sa njima.

 

 Miozz

Miozz

 

Koliki je izazov raditi B2B2B setove i zašto je poseban osećaj raditi takav set baš sa ovom ekipom?


Miozz: Kada se pravci slože izazov postaje zadovoljstvo koje samo traži još. Ono što krasi ove mikseve je dinamika koju kolege di-džejevi zadaju jedni drugima, a na publici je da to isprati. Trenutno me radi euforija dok sam na vezi sa Trips & Tics ekipom, jer još uvek nismo ukrstili naše kuhinje, nadam se odličnom receptu.
Trips & Tics: B2B2B set je uvek prijatan izazov koji može publici pružiti neverovatno muzičko iskustvo, mi smo kao di-džej dvojac navikli na b2b setove i do sada smo ih delili čak i sa još tri dodatna izvođača pored nas. Snimak sa tog nastupa nam je jedan od najdražih koji posedujemo, a verujemo i da će ga publika koja nas je slušala dugo pamtiti. Biće nam veliko zadovoljstvo da ovaj put pred publikom Urban Bug Stagea na Exitu gradimo novo muzičko iskustvo sa Miozzom, sa kojim do sada nismo imali prilike da nastupamo i to je posebna draž.

 

Trips & Tics

Trips & Tics


Koji je najbolji trenutak koji pamtite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?


Miozz: Svaki put je najbolji put :) Scena izlaska sunca u toku omiljene trake sa svojom ekipom na bini i oko nje, neprocenjivo.
Trips & Tics: Za svakog izvođača je posebno zadovoljstvo da nastupa na Exit festivalu, Urban Bug Stage je mesto sa kog se Srbijom i regionom već godinama unazad širi samo prefinjen zvuk elektronske muzike i na kom su nastupali brojni poznati izvođači. Biće nam drago da budemo jedni od onih koji su razlog osmeha na licu publike koja u jutarnjim časovima napušta Urban Bug Stage.

Kakav set spremate za ovaj Exit, šta publika može da očekuje?
Miozz: Sprema se techno za festivalski duh. Malo tvrđi zvuk od onoga što inače radim, sve u korist dobrog provoda i još lepšeg sećanja na isti :) Publika nema šta da očekuje, četiri dana svi znaju gde je epicentar dobrog zvuka. Vidimo se na Bugu!
Trips & Tics: Naši setovi su uvek energični i naše vibracije u kombinaciji sa feedbackom publike uvek pomeraju temelje bine na kojoj nastupamo, uvereni smo da ćemo zajedno sa Miozzom publici na Urban Bug Stageu pružiti kvalitetno techno iskustvo koje će se pamtiti i time na pravi način otvoriti treće veče festivala. Očekujemo vas u subotu na našem triple magicu! :)

 

Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :