Ministry of tattoo - Tattoo profil part. 4

Datum objave:18.08.2010

Pročitano:10734 puta

By:Tijana Bogdanovic

Nakon sto je Koi šaran "probio led", usledio je tribal, pa potom ladja. Ovog puta odluka je pala na: Bika! „Zrtva“ je imala unapred spreman dizajn tetovaže, dovoljnu dozu odlučnosti i primetnu emotivnu neizvesnost na svom licu (prva tetovaza u CV-u musterije :) Poslali smo ga u Ministarstvo Tetoviranja. Naime, reč je o tattoo & piercing studiu "Ministry of Tattoo". Tvorci, ovog sada vec višegodišnjeg projekta, su dva novobeogradska umetnika Marko Andonovic i Danilo Borsik. Pored svog talenta u sferi tetoviranja ovi momci, kako kažu, imaju tendenciju da tattoo umetnost podignu na jedan viši nivo gde bi se, osim tradicionalne vestine tetoviranja (koja podrazumeva krajnje realistican pristup) potencijalnim musterijama i svima koji vole ovaj vid umetnosti priblizio jedan potpuno novi, apstraktan stil tetoviranja koji kod nas uopste nije zastupljen, a čiji su temelji u svetu vec uveliko postavljeni! Time bi se otvorila vrata jedne potpuno nove dimenzije tetoviranja i u Beogradu! Takođe naglašavaju svoju zelju da tetoviranje postave u isti rang u kome su slikarstvo, vajarstvo i ostale primenjene umetnosti, jer oni tetoviranje upravo tako shvataju i tretiraju. 
 
U ovim momcima smo definitivno prepoznali deo cilja koji naš tim želi da postigne tako da smo vrlo brzo, nakon javljanja na konkurs, zakucali na vrata njihovog studia u ul. Džona Kenedija.  Ono što se prvo oseti i primeti je krajnje opuštena atmosfera i ogromna količina pozitivne energije koja vas obasipa dok posmatrate umetnicke slike na zidu, rađene kombinovanom tehnikom , retke muzičke instrumente i ostale unikatne "komade"...  pre svega, opuštajuće na vas deluju vlasnici studia. Sve navedeno naglašava nesvakidašnjost i prijatan ambijent u studiu "Ministry of Tattoo"! Marko i Danilo svojim radom dokazuju da koža nije jedino mesto na koje oni prenose svoja umeća, vec svoju viziju projektuju i na platna, glinu, drvo...   

Došli smo na zakazan termin i dobro poznato zujanje mašinice je počelo. Moramo priznati da nam se to zujanje jako dopada! Sviđa nam se i osećaj pre tetoviranja koji nam pruže umetnici, obostrano zadovoljstvo koje primećujemo i kod "žrtava" i kod umetnika nakon završenog posla...  i mi smo zadovoljni! 

Elem, vratimo se na temu u predstavljanju ovog profila: motiv Bika! U nastavku mozete pogledati fotografije urađenje tetovaze i na taj način se i sami uveriti koliko su ovi momci talentovani! Bitno je svakako pomenuti (jer se ne podrazumeva) da je oprema koju koriste profesionalna (mašinice, boje, oprema za sterilizaciju.. itd.) i da istu nabavljaju od renomiranih proizvođaca, uglavnom iz SAD-a.
 


 
Da zakljucimo: Ministry of Tattoo - odobreno od strane Urban BUG-a, a na vama je da izaberete!!
 
Svoj termin ili eventualne konsultacije mozete (i morate) prethodno zakazati!  Detaljnije o svemu   vezanom za "MoT" pogledajte na:    

                     www.ministryoftattoo.com
                     facebook profil- ministarstvo tetoviranja    
                     myspace profil- ministryoftattoo    
 

 vrh strane
Komentari (2)
Pošalji komentar
Gandor
10.12.2014 18:26
Šta će meni bogatstvo I svetska slava sva Kada mora umreti Lepa Nirdala Kraljice Nirdalo Gmiži brzo ti Jer te moćni Orion Želi ubiti.
danilo borsik,owner of ex MOT
25.08.2014 01:52
novi linkovi: www.daniloborsik.com www.facebook.com/AtelierBorsik?ref=br_rs www.facebook.com/danilo.borsik


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :