Minimal tech house krstarenje Skadarskim jezerom obećava pakleno dobar party

Datum objave:28.04.2017

Pročitano:4788 puta

Datum održavanja: 30.04.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: Skadarsko jezero

Click2Dream i Dreams Are Not Inside ove nedelje 30. aprila vode vas na krstarenje Skadarskim jezerom i obećavaju specijalno minimal tech house iskustvo. Posetioce će za mix pultom čekati neprikosnoveni majstor groovy minimal zvuka i jedan od pionira beogradske scene Petar Cvetković i Goya, vojvođanski doktor za tech house, a podršku će pružiti Branko Vuković i Aleksandar Grum. Ukrcavanje počinje u 14 časova od turističkog kompleksa “Plavnica” u Podgorici, a iz organizacije ističu da će ovaj nesvakidašnji event trajati najmanje osam sati.

 

Click2Dream i Dreams Are Not Inside

Dreams Are Not Inside je izdavačka kuća osnovana 2015. godine,a jedan od njenih osnivača je I Petar Cvetkovic .
Ovaj label istinski neguje underground tech,minimal i house zvuk i za svoje kratko postojanje, oko ove izdavačke kuće okupili su se najcenjeniji umetnici kao što su : Marko Nastić, Battric & Mivu, Shoxy, a od skoro se na ovoj etiketi našao i Aleksandra Grum.

 

Petar Cvetković

Petar Cvetković

Petar Cvetković jedan je od pionira domaće elektronske muzike, DJ i producent koji više od 20 godina dominira beogradskom klupskom scenom. Etikete sa kojima sarađuje su Wiggle, Is This, Little Helpers, Moral fiber, Acilectro, Evasive… Njegove trake sada se mogu naći na više različitih chartova poznatih DJ-eva Michel De Hey, Carl Craig, Joris Voorn, ReUP, Robert Pearson, Nathan Coles i drugi…Stalni član Happy People organizacije i rado viđen izvođač mnogih popularnih gradskih klubova. Do sad je radio sa mnogim stranim DJ-evima koji su gostovali u Srbiji (Nathan Coles, Eddie Richards, Gideon Jackson, Oxia, Terry Francis, Terry Lee Brown, The Timewriter, Alex Niggemann..


Svoja izdanja potpisivao je za renomirane izdavacke kuce poput : Little Helpers, Baile Musik, Kina Music, D.A.N.I ,Brosh, Is This...
Goya, vojvođanski mag i doktor za sexy house zvuk, jedan je od miljenika domaće scene koji svojim bitovima i neverovatnim vajbom koji stvara za mix pultom osvaja svaku publiku, gde god se našao.


Više informacija o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :