Mimi Mercedez pravi open air rep spektakl na Dorćolu

Datum objave:05.06.2017

Pročitano:4268 puta

Datum održavanja: 09.06.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Ona živi u dubokoj ilegali, u spotovima fura striktno hud estetiku, surovo direktna i ne zna da se šteka, ništa ne gura pod tepih, njeni tripovi su sveži, njeni bitovi su teški – curice i dečaci - Mimi Mercedez.
 


Najpopularnija hip-hop umetnica i gangsta „učiteljica ljubavi“ Mimi Mercedez bezobrazno će pokoriti Dorćol, a cela priča počeće u dvorištu kluba KPTM, u petak, 9. juna od 18h na open air koncertu na kome će demonstrirati svoju jedinstvenu rep dominaciju uz pratnju svojih igračica.

 

Mimi Mercedez

Mimi Mercedez singlove snima još od 2011. godine, ali je veću pažnju privukla studijskim albumom „Našminkam se i pravim haos“, kao i prvim live nastupima koji su je krunisali titulom „Kraljica spektakla“. Od tada je održala dosta uspešnih koncerata u gradovima širom regiona.

Iako su mišljenja o Miminoj muzici i stavovima koje kroz nju iznosi krajnje podeljena, ono oko čega se slažu svi koji su imali prilike da prisustvuju bilo kom njenom javnom pojavljivanju je da su neukrotiva energija i specifično neposredan odnos sa publikom neosporno njen zaštitni znak.

 

Mimi Mercedez u KPTM bašti


Njen autentičan način obrade tema koje okupiraju današnju omladinu, iako necenzurisan i surovo direktan, uspeva da pronađe put do šire publike i to je ono što čini Mimi Mercedez jedinstvenom muzičkom pojavom na ovim prostorima. Iz organizacije ističu da bi zbog velikog interesovanja posetioci trebalo da dođu pola sata pre početka koncerta kako bi na vreme obezbedili karte koje će se prodavati na ulazu u klub.

Posle koncerta, u 23:00 počinje fantastična Бегефанк žurka @KPTM, petak 9. jun (23:00-00:00 besplatan ulaz).

 

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :