Milk&Honey tech house delicija sa Markom Vukovićem i Laletom

Datum objave:29.03.2017

Pročitano:4898 puta

Datum održavanja: 01.04.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

U okviru Milk&Honey serijala ove subote 1. aprila s početkom od 23h u klubu KPTM predstavljamo vam dugoočekivani party uz groovy velikane domaće scene, Laleta i Marka Vukovića, a ovog puta pridružiće im se i mlade snage domaće muzičke scene, ali veterani klabinga Branko Vuković i Marko Miletić. Nakon ove sjajne žurke posetioce će do kasnih jutarnjih časova provozati DJ Goya.

 

Lale

Lale / Foto: Bojan Vasiljeivć

 

U očekivanom tech house ludilu posetioce će iskusno provozati di-džej Lale, majstor tech zvuka i osnivač legendarnog “Happy People” pokreta, ali i Marko Vuković, čarobnjak koji za miks pultom doslovno čuda stvara.

 

Marko Vuković

Marko Vuković 


Marko Vuković // SillyHeadz // Happy People

Jedan od najpoznatijih domaćih di-džejeva svoj prvi kontakt sa elektronskom muzikom imao je u kultnom beogradskom klubu „Industrija”. I bila je to, kako kaže, ljubav na prvo slušanje. Početkom 1999. već je aktivno plivao u klupskim vodama, a 2003. ostvario je i svoju prvu di-džej rezidenturu u čuvenom klubu „Mamolo” gde je puštao muziku utorkom tokom naredne tri sezone, sve do zatvaranja kluba. Pored „Mamola”, Marko je bio rezident i u drugim poznatim beogradskim klubovima kao što su „Energija”, „Cvijeta” i „Andergraund” gde je svojevremeno radio i kao menadžer. Pored toga što je gostovao u svim većim klubovima u Srbiji i regionu, nastupao je i na velikim festivalima kao što su EXIT, „Ovo je moj grad”, „Beer fest”, „SHARE”, „Love fest”, „BLEF”... Svoje mesto za DJ pultom delio je sa mnogim velikanima elektronske muzike, kao što su Oxia, D-Nox, Booka Shade, Dubfire & Sharam (Deep Dish), Disclosure, Carl Craig, Green Velvet, Claude Von Stroke, Re-UP, Timid Boy, Mark Henning, Afrilounge, Silicone Soul, Terry Lee Brown Jr., The Timewriter, Eelke Kleijn, Terry Francis, Eddie “Evil” Richards, Pole Folder, Ladytron, Alex Niggemann...

 

Milk & Honey u KPTM-u

Branko Vuković/Podgorica
Legenda crnogorske elektronske scene Branko Vuković, deo je podgoričke "Click2Dream" organizacije. Svoju di-džejing karijeru započeo je nakon godina klabinga koje su oblikovale njegov muzički ukus. Iako je u DJ vode uplovio relativno skoro, Branko je do sada zabeležio nastupe u mnogim crnogorskim, ali i beogradskim klubovima, gde je uvek rado viđen gost. S obzirom na to da se radi o mladom DJ-u, svoj prepoznatljiv zvuk još uvek istražuje, ali u njegovima setovima najčešće možete da čujete tech house i trake prošarane house i deep house melodijama. U muzici teži jednostavnosti koja je slojevita što se može čuti i u njegovim setovima.

Marko Miletić/Kruševac
Mladi počinak domaće muzičke scene koji će vam rado demonstrirati svoj talenat za mix pultom. Njegov muzički ukus skoncentrisan je oko tech house minimal zvuka uz pomoć kojeg stvara idealnu atmosferu dancefloor. Do sada je nastupao u mnogim gradskim i regionalnim mestima kao što su Three Dots, Tapas Bar, Klub u Podgorici itd.


Više o ovom događaju na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :