Mile sa Kućom bez krova u Beogradu

Datum objave:03.04.2019

Pročitano:1869 puta

Datum održavanja: 04.04.2019

Lokacija: Beograd

Kantautor Mile Kekin održaće sutra (četvrtak 4. aprila 21:00) koncert u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda, gde će promovisati svoj aktuelni samostalni album "Kuća bez krova", sa koga su singlovi i spotovi "Reno 4" , "Atlas", "Takav par", "Atlantida" i "Samo moja ".

"Dragi moji, sutra dolazim prvi put u Beograd u solo izdanju, sa gitarom i bendom. Dolazim predstaviti svoj album 'Kuća bez krova'. Ako ste u blizini navratite. Sala 'Amerikana' Doma omladine, vidimo se!", poručuje Mile.

 Fontmen Hladnog piva Mile Kekin otisnuo se u solo vode prvi put albumom "U dva oka" (2001), a sada je na albumu "Kuća bez krova" (2018, Menart) snimio deset autorskih i delom autobiografskih pesama, koje se žanrovski razlikuju od materijala matičnog pank rok benda.Album "Kuća bez krova" Mile je zamislio kao svirani film sa deset scena i jednim glavnim likom koji dosta liči na njega.

"Počinje naslovnom 'Kućom bez krova' u kojoj upoznajete glavnog lika, a završava muškim duetom 'Atlantida', u kojem tragam za izgubljenim članovima svog plemena. Jednog sam i našao - na pjesmi gostuje Bajaga koji kaže da je u njoj osjetio nešto 'dobronamjerno, primjereno i pozitivno', a želja mi je da takve emocije stignu i do publike", ističe Mile.

Članovi Miletovog benda na beogradskom koncertu biće: Danko Krznarić - gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali, Marko Bregant - gitare i prateći vokali, Andrija Lazo - harmonika i prateći vokali i Neven Jurić - bas gitara i prateći vokali.

Ulaznica za koncert Mileta Kekina košta 1.200 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko www.tickets.rs.

Na koncertu Mile Kekina u Domu omladine Beograda (DOB) publika će moći da konzumira pića isključivo iz trajnih čaša koje se ne bacaju. Time promoterska kuća Long Play, uz podršku DOB-a, nastavlja ekološki angažovanu akciju smanjenja korišćenja jednokratnih plastičnih čaša, započetu nedavno na manifestaciji "Dani Darka Rundeka u Beogradu". Kao i tada, posetioci koncerta mogu na nekoliko punktova u DOB-u da dobiju za 100 dinara kaucije čašu za konzumiranje piva, vode i drugog pića. Prilikom izlaska iz DOB-a, posetici mogu poneti sa sobom tu čašu kao suvenir, ili je vratiti na punkt i dobiti nazad 100 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :