Mikser & The Barbers: Imam bradu najlepšu u gradu!

Datum objave:13.11.2015

Pročitano:5555 puta

Datum održavanja: 15.11.2015

Lokacija: Mikser House, Beograd

Trend koji se poslednjih godina vratio u pobedničkom maniru i pokorio ceo muški svet, na velika vrata stigao je i u Savamalu, gde se muškarci bez brade veoma retko viđaju :)

„Imam bradu najlepšu u gradu“ je manifestacija čiji je glavni događaj izbor za najlepšu bradu u nekoliko kategorija, ali je ujedno i jedinstveni jednodnevni praznik posvećen najlepšem muškom ukrasu na licu. Za sve one koji su se pitali kako da na najbolji način održavaju i neguju svoju bradu, koji su najbolji proizvodi za tu svrhu, za sve one koji žele da promene izgled svoje brade ili da je na licu mesta istrimuju, Mikser House će 15. novembra biti idealno mesto za sve njih!

 

Mikser & The Barbers: Imam bradu najlepšu u gradu! | Festival brada Beograd | Mikser House 2015

Takođe, ni dame naravno neće ostati besposlene, jer, pored toga što će imati priliku da nabave sjajan poklon za svog muža/dečka/druga/kolegu/brata...imaće priliku i da se nađu u zavidnoj ulozi – ulozi sudije u kategoriji: Najlepši bradonja!

Ceo događaj biće ispraćen i dobrom muzikom za koju će se pobrinuti odabrani DJ-evi kao i bend koji će svirati numere najpoznatijih rok bradonja – ZZ Top.

Ako misliš da baš ti zaslužuješ titulu najlepše brade Beograda, dovoljno je da se prijaviš jednostavnim slanjem imena i prezimena na bgbarbers@gmail.com i kupiš ulaznicu na dan događaja. Biramo:

Najlepšu bradu
Najdužu bradu
Najluđu bradu
Najlepšeg bradonju po izboru ženske publike
Najduže brkove
Najluđe brkove
Najbolju bradu u obliku kocke
Najbolju jareću bradu
Najbolju sidro bradu
Najbolji stajling
Brada Srbije


“Imam bradu najlepšu u gradu”, 15. novembar, 12 – 21h, Mikser House. Ulaz: 300 dinara.

 

https://www.facebook.com/events/429680337239944/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :