Barutana klub Beograd

Mikser teatar predstavlja premijeru: WHAT THE FUCK ARE WE DOING HERE?

Datum objave:16.08.2015

Pročitano:5196 puta

Datum održavanja: 25.08.2015 - 26.08.2015

Lokacija: Miksalište, Beograd

Publika će u avgustu imati priliku da na Miksalištu (Mostarska 5) pogleda novu predstavu na repertoaru Mikser Teatra - “What the Fuck are We Doing Here” u režiji Maje Maletković.

25. i 26. Avgusta u 21h, publika će imati priliku da pogleda premijere predstave izuzetno nadarene Maje Maletković (Volvo kamioni, Atelje 212), vrlo provokativnog naziva “What the Fuck are We Doing Here?”.

 

Mikser teatar predstavlja premijeru: WHAT THE FUCK ARE WE DOING HERE?


Predstava se igra na engleskom jeziku i bavi se fenomenom ,,odliva mozgova", polazeći od statistike da je skoro 200 000 mladih do 30 godina u Srbiji nezaposleno i da smo prva zemlja u regionu a druga na svetu po broju mladih i obrazovanih koji se bespovratno sele u inostranstvo.

“What the fuck are we doing here?” predstavlja farsični kabare, baziran na ličnim ispovestima autorskog tima i otvara teme perspektive i očekivanja mladih u Srbiji, emigracije, ksenofobije, identiteta i predrasuda u Srpskom društvu. Predstava je socijalno angazovana s jedne a jako duhovita s druge i bavi se fenomenom koji nije samo usko vezan za Srbiju nego za celu Evropu.

Autorski tim, na osnovu čijih ispovesti se gradi predstava, a koji ujedno i izvodi predstavu, čine: Maja Maletković (reditelj), Katarina Janković (dramaturg), Dunja Sabljić (vizuelni identitet), Željko Maksimović (glumac) i Danica Vujosević i Jovan Marić (muzika)

Karte po ceni od 500 dinara, dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :