Mikser House: Prvi dan Nove 2016. godine uz ORTHODOX CELTS!

Datum objave:30.12.2015

Pročitano:4956 puta

Datum održavanja: 01.01.2016

Lokacija: Mikser House, Beograd

Prvi dan Nove 2016. godine slavimo uz ritmove, po mnogima, najveselije muzike na svetu! 1. januara u Mikser House-u nastupa sastav Orthodox Celts, jedna od najvećih koncertnih atrakcija na ovim prostorima, koji će nas uz fuziju tradicionalne irske muzike i elemenata popa i roka na najbolji mogući način uvesti u godinu pred nama.

 

Mikser House: Prvi dan Nove 2016. godine uz ORTHODOX CELTS! | Beograd 2016

Armija fanova prati ovaj sastav već više od dve decenije, bez obzira na muzički žanr koji je nekarakterističan za ove prostore, a kvalitet Orthodox Celts-a dokazuje i činjenica da je njihova muzika inspirisala i uticala na brojne mlađe bendove širom regiona, pa i celog sveta. Dokaz za to je i podatak da je njihova verzija tradicionalne pesme "Star Of The County Down" ostavila iza sebe i takve gigante kao što su Van Morisson i The Chieftains, sa skoro 8 miliona pregleda dok sledećih pet verzija zajedno nemaju tu cifru.

 

 


Orthodox Celts su osnovani 1992. godine. Kao prvi bend u Istočnoj Evropi koji je svirao Irsku muziku u najširem smislu, inkorporirajući keltske folk rock elemente u svoj autentični muzički izraz, tokom proteklih 20 godina Orthodox Celts su popularisali irski zvuk ustoličivši se na mestu ambasadora irske i keltske kulture posebne vrste.


Orthodox Celts su: Aleksandar Petrović (vokal), Dejan Lalić (octave mandola, prateći vokal), Vladan Jovković (gitara, prateći vokal), Bojan Petrović (frule), Nikola Stanojević (violina), Dejan Grujić (bas, prateći vokal), Dušan Živanović (bubnjevi).


Ulaznice za koncert dostupne su na prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 1100 dinara, dok će cena na ulazu biti 1300 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :