Mikser House Miksalište: Prvo otvoreno klizalište u Savamali!

Datum objave:03.01.2015

Pročitano:9208 puta

Datum održavanja: 04.01.2015

Lokacija: Savamala, Beograd

U nedelju, 4. januara, na svega 150 m od Mikser House-a, u Mostarskoj ulici, otvara se prvo otvoreno klizalište u Savamali. Prvi dan svog rada, "Miksalište" je otvoreno od 12 do 17 časova, a klizanje, kao i iznajmljivanje klizaljki, je besplatno tokom celog dana otvaranja.

 

Mikser House Miksalište: Prvo otvoreno klizalište u Savamali!

 

Savamala dobija mesto za omiljenu zimsku rekreaciju i zabavu! Miksalište predstavlja iskorak Mikser House-a u otvoren prostor, i pružiće svim Savamalcima i Beograđanima još jednu lokaciju za aktivni dan i druženje.


Mikser klizalište je otvoreno kako za decu, tako i za odrasle, a svima koji klizaljke nemaju biće omogućeno iznajmljivanje istih. Takođe, svi posetioci će biti u prilici da se u pauzama zagreju čajem ili kuvanim vinom, kao i da odgledaju uzbudljive revijalne utakmice mladih hokejaša.

 

Prve nedelje rada, Miksalište će biti otvoreno od 10 do 17 časova, dok će nakon toga biti otvoreno i tokom večeri, kada će ekipa Mikser House-a prirediti žurke i disko na ledu. Sve detaljne informacije o programu Mikser klizališta, cenama i iznajmljivanju klizaljki, možete pronaći na sajtu mikser.rs.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :