Mikser Design Market: Lubav i moda, prodajna izložba dizajniranih predmeta

Datum objave:30.01.2015

Pročitano:5297 puta

Datum održavanja: 01.02.2015

Lokacija: Mikser house, Beograd

U nedelju, 1. februara, od 12 do 20 časova, biće održan još jedan tradicionalni Mikser Design Market – Lubav i moda, prodajna izložba dizajniranih predmeta, u ovom izdanju specijalno inspirisana prošlim vremenima, vespama, šlagerima, beogradom i, naravno, ljubavlju.
 

Mikser Design Market: Lubav i moda, prodajna izložba dizajniranih predmeta | Mikser House | Beograd | 2015

 

Nedelja, 1. februar, biće u znaku sitno-karo dezena a la Beba Lončar, vožnji vespama i pesama Ive Robića i Đorđa Marijanovića. Svi posetioci su pozvani da se prepuste ludilu zvano “Ljubav i moda” i pridruže se još jednom izdanju Mikserovog design marketa, prepunog slatkih slika, nostalgije i veselih boja, a u isto vreme iskoriste priliku da pronađu idealni poklon za nadolazeći praznik Zaljubljenih.

U okviru pratećeg programa marketa, svi posetioci će biti u mogućnosti da zaplešu u ritmu „Ljubavi i mode” sa onima koji znaju kako, na plesnoj radionici realizovanoj u saradnji sa Fondom B92, a koju vode veterani generacije 65+. Učešće na radionici je besplatno, a svi zainteresovani, i stari i mladi, moći će da nauče osnovne korake sambe, rumbe, tvista, valcera i razmene iskustva sa svojim učiteljima, koji će vreme starog Beograda kada se plesalo na igrankama uz šlagere i muziku iz filma "Ljubav i moda".

Mikser Design market ove nedelje izlazi van nacionalnih okvira i predstavlja i goste iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, ali i Italije, Španije i Slovačke. Izlagači koji će se predstaviti na market u nedelju su:

DechkoTzar, Medenjakov Špajiz, Glory Box, Dragica Dada Baukovic Injac, Stare Lampe Za Nove, White Paw art, Retro Kravate i Tri Tacke, Torbendzi i Babbitty Rabbitty, Stecca d'osso, Mia Mia handmade cosmetics, Studio Damjanović, Tied Up, Lookie nakit, Jane Doe Shop, MAMAMAYA, Svetlana Vukov, Bi Žu, Woof toys, Papilo design, Djin Djuve, Manufaktura cdR, Tragovi na svili, Rename, Amore Serbia, Popnitna, Mandragora Parfemi, Škrabac, Trska i The ALL, Šaram, Ivana i Suzana Mišić , anaesKeramik, Mala Slava, BlejBoj, STUDIO GLINA, Steampunk by Maja, Suknja ti & ja, Polka Dot Jewelry, SEZONA, Kreativke NS, Dve zle ribizle, Jane Doe's Craftroom, Drvene narukvice Mikan, Something Else, LEJZI, Hota Hota, Buried Clothes, Phoenix, Pilotto, Sofi cosmetics, Filco, Inana I Beluga, Handmade by Shadow, Piccola Officina, Conture Couture, Urban Fitness, Opposite, Nadežda Til,Caklica & Ana Mladenović i FOND B92.

Market je otvoren za posetioce od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan.

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.

Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :