Mihajlo gost februarske ASAP žurke

Datum objave:07.02.2017

Pročitano:6138 puta

Datum održavanja: 11.02.2017

By:Dragana Joksimović

Lokacija: Dvorana Apolo, Pančevo

Na februarskoj žurci „All Stars Alliance Pančevo” ekipe, gostovaće jedan od najbukiranijih DJ-jeva srpske scene i osnivač organizacije „Hear it. Feel it. Move it.” – Mihajlo. U subotu, 11. februara, Mihajlo će se pančevačkoj publici predstaviti kombinacijom lajva i DJ seta. Lokalna podrška te večeri u dvorani „Apolo” biće Sophie J i duo „Noisedock”, a za vizuale će biti zadužen VJ Ж..

 

Mihajlo - ASAP žurka - Apolo dvorana u Pančevu

Mihajlo se od početka karijere odlučio se za tehno. Uvek u andergraund vodama, prateći svoj muzički ukus, stvorio je vernu publiku širom Balkana. „Akademija”, „Energija”, „Plastic”, „The Bassement”, „Soul”, „Aquarius”, „DFK”, „TvrdjaFest” i „EXIT” festival samo su neka od mesta na kojima je nastupao. Glad ka deljenju muzike dovela ga je do gigova u najpopularnijim tehno klubovima Evrope – frankfurtskog „U60311”, londonskog „Ministry of Sound”, kao i do mnogih klubova u Italiji, Mađarskoj, Austriji, Španiji, Velikoj Britaniji i SAD-u. Protekle 2 godine redovno je bukiran za „Milano Street Parade”, kao i za žurke tokom „Sonar” nedelje u Barseloni. Voli duge setove, a njegov stil je mračan, minimalističan i ponekad sirov, prepoznatljiv po skoro nevidljivoj razlici između lajva i DJ seta.

 

Sophie J - ASAP žurka - Apolo dvorana u Pančevu


Sofija Jovanov je muzičarka iz Pančeva, koja uprkos godinama ima bogato iskustvo na sceni. Otpočinjajući karijeru sviranjem u bendovima i nastavljajući studiranjem na Fakultetu dramskih umetnosti, Sofija od 2014. godine koristi svoja znanja i veštine i za dekovima klubova. Pod alijasom Sophie J ona pristupa muzici bez predrasuda, pa u njenim setovima nije neobično čuti spoj različitih pravaca elektronske muzike, od minimala, preko techna, do industriala koje na maštovit način pakuje u karakterističan i dobro osmišljen koncept.

 

Noisedock - ASAP žurka - Apolo dvorana u Pančevu


„Noisedock” je dobro poznati pančevački duo aktivan na sceni od 1999. godine. Čine ga Zoran Dramićanin i Miša Njiređhazi, koji su sa prijateljima početkom 2000-tih organizovali underground žurke u Pančevu. Posvećeni tehno i minimal zvuku, oni su već 18 godina utiču na razvoj svesti o elektronskoj muzici u svom rodnom gradu, a od 2010. godine to čine i produkcijom.

 

Za vizuale na februarskom ASAP-u biće zadužen VJ Ж, član „All Stars Alliance Pančevo” ekipe koji je prvi put ove klupske sezone pokazao svoj skill na januarskom ASAP-u. Ove večeri imaće zadatak da vizuelno isprati techno, a šta nam je tačno spremio ostaje da vidimo.

Svoju uspešnu saradnju sa Domom omladine Pančevo, koji preko 40 godina radi s mladima, ASAP ekipa nastaviće i u budućnosti, a šta se priprema do kraja klupske sezone ostaje da vidimo. Karte za ASAP sa Mihajlom će se prodavati na ulazu u „Apolo” dvoranu, 11. februara, po ceni od 200 dinara pre i 300 dinara nakon ponoći. Više informacija može se pronaći na zvaničnom Fejsbuk događaju.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :