Barutana klub Beograd

Mihai Popoviciu stiže na STATE OF RAVE!

Datum objave:17.03.2017

Pročitano:4518 puta

Datum održavanja: 18.03.2017

Lokacija: Magacin Depo

Na ovdašnjoj elektronskoj sceni pojavio se nov pojam u osnovnom klaberskom rečniku - STATE of RAVE. Ova jedinstvena atrakcija spaja moćan klupski zvuk, interaktivnu scenografiju i vizuelne efekte poslednje generacije u novo iskustvo za kojim žudi svaki rejver. “Zemlja rejva” će ugostiti neke od najtraženijih predstavnika savremene elektronske muzike i pomoći da se oživi duh starih, dobrih rejvova, kada se za muziku živelo, jer “muzika je odgovor”.

 

State of Rave

 

U to ime, jedan od vodećih inovatora Istočne Evrope, Mihai Popoviciu nastupiće u subotu, 18. marta u beogradskom Depou u okviru prvog STATE of RAVE događaja. Rumunski mag se vraća nakon mesecima prepričavane žurke u srcu Beograda da ponovo oseti jedinstvenu energiju srpske publike. Za istim pultom, pridružiće mu se house duo u internacionalnom usponu Peter Makto & Gregory S, dok će lokalnu podršku pružiti domaći asevi Peter Portman i Hot Tub, te iskusni poznavaoci miksa Marko Vuković i John Belk. Ograničeni broj ulaznica po ceni od 790 dinara prodaje se na blagajnama Eventima, dok će naredna cena biti viša.

State of Rave - Mihai Popoviciu

Uspon ka vrhu evropske scene Mihai Popoviciu započeo je izdanjem “Tales from the Moon”, koje karakteriše zavodljiva igra ženskog glasa i distorzije gruva, futurističkog popa i italo disko svemira - DJ Hell je prvi spazio mladog Rumuna i potpisao ga za svoj International Deejay Gigolo Records. Tradiciju prvoklasnih izdanja nastavio je kroz ugledne etikete Bedrock, Noir Music, Poker Flat, Suara i Hot in Berlin, dok je njegova traka “Bis Co” pronašla mesto u redovima Solomunovog Diynamica i postala letnji hit Ibice, te čak dve godine zaredom boravila na listi “100 najboljih traka” prestižnog Resident Advisora! Globalni uspeh izdanja doneo mu je turneje po klubovima Space, Panorama Bar, DC 10 i Watergrate, dok se njegov nastup u beogradskom klubu Tube i danas pamti.

 

State of Rave - Peter Makto & Gregory S

Peter Makto & Gregory S su najtraženiji deep house sastav Mađarske sa preko deceniju iskustva. Peter je nastupima po inostranstvu i dinamičnim setovima kod kuće osvojio brojne nagrade za najboljeg nacionalnog di-džeja, ostavljajući iza sebe čuvenog Jay Lumena nekoliko puta, dok je Gregory doživeo veliki uspeh na Burn rezidenturi i uzdigao se do mesta finaliste na Ibici. Njihov Truesounds Music predstavlja uspešnu kombinaciju izdavačke kuće i klupskih događaja širom Evrope na kojima su ugostili neke od svojih omiljenih di-džejeva: Guy J, Sandrino, Henry Saiz, Alex Niggemann i Hyenah među brojnim ostalima. Njihov rast na svetskoj sceni prepoznali su Ministry of Sound, Fabric i Opera House, dok su za pultovima festivala Sziget, Kazantip, Bonusz i Full Moon delili svoju muziku sa hiljadama prisutnih.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :