MH Concerts i Serbian Hellbangers
 predstavljaju: VOIVOD + Maggot Heart

Datum objave:04.06.2018

Pročitano:1017 puta

Datum održavanja: 14.09.2018

Lokacija: Beograd

Nakon prethodnog razgrabljenog i rasprodatog koncerta, kanadske metal legende se vraćaju kod nas da održe dato obećanje o brzom povratku u našu zemlju!


Legendarni kanadski prog/thrash metal sastav Voivod nastupiće 14. septembra u Elektropioniru.

 


Prvi album War and Pain, Voivod je objavio 1984. godine, dok je EP Post Society poslednje studijsko izdanje izašlo 2016. godine za Century Media.


Bend danas čine pevač Denis Bélanger Snake, gitarista Daniel Mongrain Chewy, basista Dominique Laroche Rocky te bubnjar Michel Langevin Away. Originalni gitarista Denis D’Amour Piggy preminuo je 2005. godine, dok je basista Jean-Yves Thériault Blacky bend definitivno napustio 2014. Bitno je napomenuti da je u Voivodu svirao i Jason Newsted Jasonic (ex-Metallica) sa kojim su snimili tri albuma.


Ovoga puta bend slavi 35 godina postojanja a takođe u Beogradu će publici pored velikog broja legendarnih sumera iz svih perioda predstaviti i najnoviji album koji će uskoro biti objavljen za Century Media Records.
Specijalni gosti biće švedski dark rok bend Maggot Heart koji je osnovala Linnéa Olsson bivša gitaristkinja bendova The Oat i Grave Pleasures. Na ovoj turneji bend će promovisati svoj album Dusk to Dusk koji će biti objavljen u julu ove godine.

Ulaznice u prodaji od 06. juna:
- akcija, prvih 50 ulaznica 1.800din
- pretprodaja 2.300din
- na dan koncerta 3.000din

Prodajna mesta: Eventim, Gigstix

Naknadno će u prodaju biti puštene oldschool štampan ulaznice u vrlo limitiranom tiražu.
 

Facebook event


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :