MH Concerts i Serbian Hellbangers predstavljaju: SHINING + AlithiA

Datum objave:17.09.2018

Pročitano:1214 puta

Datum održavanja: 23.11.2018

By:Serbian Metal Portal

Sve popularniji avangardni norveški sastav Shining, premijerno će nastupiti u Srbiji 23. novembra koncertom u novosadskom klubu SKCNS Fabrika!

Blackjazz petorka dolazi iz Osla, a osnovani su 1999. godine. Crpeći inspiraciju od artista na potezu od Johna Coltranea do Nine Inch Nailsa, stvaraju muziku nazvanu 'blackjazz' čiji ih je istoimeni album iz 2010. doveo do najveći svetskih medija, od Metal Hammera i Pitchforka do New York Timesa. Do sada su objavili sedam studijskih izdanja, dok se novo izdanje Animal očekuje 19. oktobra za Spinefarm Records.

 Frontmen i jedini stalni član benda je saksofonista/gitarista/vokal Jørgen Munkeby, koji je radio i sa izvođačima poput Marty Friedman, Ihsahn, Enslaved i Emperor.

Nije baš česta prilika da nam u goste dolaze aktuelni i trenutno vrlo popularni bendovi, tako da ovaj koncert benda Shining sigurno predstavlja pravu poslasticu za sve fanove novog i modernog ekstremnog zvuka.

Podrška i specijalni gosti na koncertu biće bend AlithiA iz Australije koji svoj zvuk karakterišu kao Progressive tribal rock.
Ovaj mladi bend već neko vreme privlači pažnju fanova i medija širom sveta, a u Novom Sadu će promovisati svoj novi album The Moon Has Fallen.

Ulaznice su u poraji:

1.800din – specijalna akcija prvih 50 kom
2.200din – pretprodaja
2.800din – na dan koncerta

Prodajna mesta: Gigstix, Eventim, Mungos


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :