Metodi Hristov i Dosem za završnicu Green Love sezone

Datum objave:10.10.2016

Pročitano:4520 puta

Datum održavanja: 15.10.2016

Lokacija: SPENS, Novi Sad

Završnica ovogodišnje Green Love sezone predstavlja dve žurke za pamćenje! 15. oktobra na SPENS-u, novoj Green Love žurci pridružuju se Metodi Hristov, čuvena ekipa Wet Dreams, Rick Maia, Nexie i Vuk Smiljanić i Vladimir Palik koji obećavaju lud provod i pravu žurku do ranih jutarnjih sati, a zatim se zatvara fenomenalna sezona 2016 uz sjajne di-džejeve Dosema, Nakadiu, Andrewa Mellera i Kristinu Lalić, 3. decembra na SPENS- u.

 

Green Love


Ulaz na obe Green Love žurke uz čuvenu GREEN CARD možete obezbediti već sada za samo 1590 dinara, dok pretprodajna cena ulaznice za oktobarski Green Love iznosi 990 dinara. Ukoliko ne požurite i ne obezbedite svoje ulaznice do 15. oktobra, cene karata i Green Card-a biće skuplje na dan festivala. Ulaznice možete nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tixa i na http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/11-festivali/961-green-love-2016-2016-novi-sad-spc-vojvodina.

Metodi Hristov, di-džej bugarskog porekla, miljenik je publike klubova širom sveta. Pored svoje velike popularnosti na plesnim podijumima velikih klubova, Hristov je vlasnik hita „Step Outside“ kojeg je Matthias Tanzmann imenovao kao traku broj 1 cele sezone na Ibici 2014. Njegov autorski rad podržavaju prestižna imena di-džej sveta kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi, a za ovu sezonu pripremio je nova iznenađenja! Hristov će pult deliti sa Rickom Maiaom, miljenikom evropskih klubova koji dolazi iz Barselone, kao i sa dobro poznatom ekipom Wet Dreams, Vladimirom Palikom i Nexie & Vukom Smiljanićem.

 

Green Love


Nakon oktobarske Green Love žurke, očekuje nas uzbudljiv decembar i zatvaranje ovogodišnje sezone uz di-džejeve koje je publika tražila! U Novi Sad, na SPENS stižu DOSEM i NAKADIA kao i Andrew Meller i Kristina Lalić.


Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :