Metalsteel: Novi video za pesmu Call Off The War

Datum objave:31.05.2014

Pročitano:3134 puta

Metalsteel upravo je objavio svoj novi video za pesmu »Call Off The War«. Ova akustična balada nalazi se na njihovom posljednjem albumu »This Is Your Revelation«, koji je bio objavljen u ožujku 2014 putem izdavačke kuće On Parole Productions.
 


Pesma je emotivna balada, u kojoj svi članovi benda pridonose svoje vokalne dijelove i opisuje poslijeratne emocije. Bend je dobio brojne izvrstne kritike za svoje najnovije izdanje iz različitih dijelova svijeta. Mnogi glazbeni kritičari izpostavljaju baš »Call Off The War« kao posebnu stvar na albumu, zbog same atmosfere i nježnih emocija.

Metalsteel je slovenska heavy metal institucija sa vlastitim identitetom, koji kombinira sirovu agresiju sa melodijskim i progresivnih struktura. Njihova udarna vizija metala manifestira se na pet albuma, uključujući njihovo najnovije najžešće i sofisticirano izdanje »This Is Your Revelation«, za kojeg je mastering napravio Mika Jussila (Nightwish, Apocalyptica, Children Of Bodom, Amorphis) u Finnvox Studios u Helsinkima (Finska).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Exit Live Stream