MENTORISANA RADIONICA povodom konkursa YOUNG BALKAN DESIGNERS 2015!

Datum objave:10.02.2015

Pročitano:4969 puta

Datum održavanja: 14.02.2015

Lokacija: Mikser House, Beograd

Balkanska dizajn mreža poziva sve dizajnere do 35 godina koji se pripremaju za učešće na konkursu “Young Balkan Designers 2015” da se prijave za učešće u mentorisanoj radionici “Idea workshop- Belgrade” koja će se od- ržati 14. februara u Mikser House-u sa početkom u 11h, uz prisustvo rele- vantnih stručnjaka iz oblasti dizajna, čiji će biti zadatak da dizajnerima pomognu u razvijanju konkursnih rešenja. Radionica će se simultano odvijati u 4 grupe, po rotacionom principu. Mentorski tim će se smenjivati po grupama.

 

MENTORISANA RADIONICA povodom konkursa YOUNG BALKAN DESIGNERS 2015! | Mikser House | Beograd | 2015

 

Mentorski tim:
Filip Despot, Dizajner, “Grupa” (Hrvatska)
Jelena Matić, Profesorka na Šumarskom fakultetu, Beograd Relja Bobić, Programski menadžer, “Nova iskra”
Milan Stefanović, Dizajner, “Anitipod studio” Branko Nikolić, Dizajner, “Antipod studio” Petar Savić, Dizajner, “Antipod studio”
Broj mesta za učešće u radionici je ograničen. Zainteresovani se mogu prijav- iti slanjem ličnih podataka na: ybd@balkandesignnetwork.org do četvrtka
12. februara u 17h sa naznakom: “Idea workshop - Belgrade”. Lista učesnika radionice biće objavena na facebook stranici Balkan Design Network istog dana.

Balkanska dizajn mreža raspisala je peti po redu konurs “Young Balkan De- signers 2015” pod sloganom “Common Grounds” koji je otvoren do 28. febru- ara 2015. godine, i namenjen je mladim dizajnerima do 35 godina iz zemalja jugoistočne Evrope. Radovi odabrani na konkursu biće deo dvogodišnjeg programa Young Balkan Designers koji podrazumeva regionalno dizajn tak- mičenje, međunarodnu putujuću izložbu i program mobilnosti i edukacije za mlade dizajnere. Takođe, autori tri najbolja projekta će pohađati rezidencijal- ne mentorske radionice koje će biti organizovane u saradnji savodećim re- gionalnim dizajnerima i proizođačima.


Organizator projekta: Balkanska dizajn mreža (balkandesignnetwork.com), inovativna platform osnovana od strane Hrvatskog Dizajnerskog Društva iz Zagreba, Public Rooma iz Skoplja i Mikser organizacije iz Beograda, sa ciljem pružanja strateške podške razvoju i promociji balkanskog dizajna, kako u regiji, tako i na evropskoj i međunarodnoj sceni.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :