Barutana klub Beograd

Mene trijumfovao na prvom Beat Talents takmičenju

Datum objave:25.04.2017

Pročitano:4340 puta

By:Beat

Veliko finale Beat Talents takmičenja, u kome su se našla četvorica domaćih DJ-eva Luminous, Mene, Rudhman i Teo Trunk, održano je za vikend. U nedelju uveče, u okviru Sunday Beat žurke proglašen je i pobednik koji je izabran glasovima publike i drugim parametrima ocenjivanja, a to je Predrag Mene Petković. On je kao nagradu osvojio učešće na Intenational Music Summit na Ibici od 24. do 26. maja. 

 

Mene - pobednik  Beat Talents 2017

Predrag Mene Petković

 

- Nakon godinu dana takmičenja gde smo ocenjivali odabir muzike, tehniku miksanja, flow u DJ setu, emociju i energiju u DJ setu, kontakt sa publikom, uživanje dok radi, kontakt sa medijima, ocenu mentora i ocenu publike - došli smo do rezultata da je prvo mesto sa 8.4 bodova zauzeo Mene, drugo mesto je pripalo Rudhamanu sa 8.1 bodova, treću poziciju je zauzeo Luminous sa 7.9 bodova i četvrto mesto je pripalo mladom Teo Trunku sa 7.8 bodova -  kažu organizatori.

Prema glasovima publike sa Beat Talents finala Mene je osvojio 220 glasova, Teo Trunk 201 glas, Luminous 197 glasova i Rudhaman 196 glasova.

 

Calavera i Mene - Beat Talents 2017

Beat Talents: Calavera i Mene 

 

Pobednik će svoj jednistven zvuk koji će prezentovati na IMS-u (International Music Summit) na Ibizi koji će trajati od 24. do 26. maja i zvaničan warm-up slot pred headlinera na Arsenal Festu. Pored ove glavne nagrade tu će biti i vrednih nagrada sponzora kao što su Red Bull, SAE Institut, Benny Take A Moment, Arsenal Fest i još mnogih drugih od strane Beat organizacije.
 

Za sve informacije o drugoj sezoni Beat Talents takmičenja pratit:  


www.beat.rs

Sunday Beat Facebook

Beat Facebook

Sunday Beat Instagram

Beat Instagram


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :