Matt Sassari ovog petka u klubu DOT

Datum objave:19.10.2016

Pročitano:4438 puta

Datum održavanja: 19.10.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

U petak 21.10. klub DOT će u saradnji sa produkcijskom kućom Tauten ugostiti mladu nadu francuske tehno scene vatrenog Matta Sassaria, a domaću podršku pružiće dva dobro poznata di-džeja potpisana za Tauten etiketu, Ilija Djoković i RanchaTek. 

 

Matt Sassari se probio i postao ozbiljan producent zahvaljujući svom radu za SCI+TEC, Tronic, Bitten i Deeperfect. Ušetao se u svet elektronske muzike i sada je na čelu njene tehno scene u Francuskoj što je i prirodan tok stvari obzirom da je objavio više od petnaest izdanja pod njihovim imenima.

 

Matt Sassari u DOTu


Ipak produkcijska kuća koja je najviše prepoznala Mattov talenat bila je Deeperfect, Stefano Noferinijeva svetski priznata i poznata etiketa iz Italije. Stefano i Deeperfect su odmah uočili Sassarijev potencijal kao zvezde u usponu tehno scene i potpisali mu devet izdanja, nekoliko remiksa i produkcijski paket za Beatport. Matt od tada sarađuje sa svetski poznatim umetnicima kao što su Ant Brooks, Miguel Bastida, Spencer K ili Enrico Sangiuliano i potpisao je za još etiketa kao što su Bitten, Rusted, Kinetika, Alleanza i Rawthentic.


Njegova vizija muzike prihvaćena je od strane mnogih velikih imena kao što su Wally Lopez, John Digweed, Richie Hawtin, Dubfire, Carl Cox, Luciano, Maceo Plex i Laurent Garnier, što dokazuje da Sasarijev gruv zavodi i očarava i izvan tehno sfere i ruši barijere žanrova muzike. Za 2016. godinu su već potvrđena izdanja ponvo za Tronic , SCI+TEC , Kraftek , Bouque i Deeperfect.


Jedno je sigurno - ovo je tek početak blistave karijere pred kojom je Matt Sassari jer najbolje tek dolazi!


Produkcijska kuća Tauten onsnovana je 2014. godine sa ciljem da promoviše techno kulturu. Etiketa okuplja kako mlade talenete iz regiona tako i trendsetere techno sveta. Alex Dolby, Eric Sneo, Skober, Spartaque, Spektre samo su neka od imena koja se pojavljuju na Tautenu. Osnivač i vlasnik ove mlade etikete je poznati srpski tehno di-džej i producent TKNO.


Ilija Djoković interesovanje za muziku pokazuje poprilično rano, kada se i opredeljuje za elektronski pravac. Ozbiljnije počinje da se bavi di-džejingom od 2010. godine. Prepoznatljiv je po energičnim setovima s primesama tech housea, melodičnog i euforičnog technoa i odličnom „čitanju” publike. Od prošle godine izdaje svoju muziku, a do danas je potpisao za labelove kao sto su Phobiq (Sasha Carassi), Driving Forces (Sutter Cane), Tauten (TKNO) i mnoge druge. Njegove trake naišle su na odlične reakcije publike, ali i velikana kao što su Adam Beyer, Sasha Carassi, Spektre, Sam Paganini, Cristian Varela, Mark Knight itd.


Prošlogodišnji nastup na Urban Bug stageu na Exit festivalu u b2b sa Leom Dobričić bio je kruna njegove dosadašnje karijere. Sarađivao je i nastupao sa mnogim domaćim i stranim di-džejevima i producentima kao što su Dubifre, Nakadia, Loco & Jam, Tania Vulcano, D-Unity i drugi.


Vladimir Rančić a.k.a. RanchaTek je di-džej i producent iz Srbije, poznat po intenzivnom funky techno zvuku s dosta groovea i tech-house motiva, a kod njega je sve podređeno studijskom radu i akciji za di-džej pultom. Dosad je imao već brojna izdanja za priznate svetske etikete kao što su 1605 Music Therapy, Funk'n'Deep, Pornographic, Nervous Records, Hotfingers i druga prestižna imena, a ono što je najbitnije je da se te trake prilično često vrte u setovima velikana kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Bob Sinclair i drugi asevi klupskog zvuka. U gornji dom produkcije se lansirao 2013. trakom "Vagabundos" koja je osvojila prvo mjesto na Traxsourceovoj tech house listi, usledila je "Islas Baleares" na drugom mestu, a generalno se sav njegov materijal može naći u top 100 na Beatportu i Traxsourceu. Sarađivao je i delio pult sa ekipom kao što su Vlada Asanin, Glitter, Paul Ritch, Coyu, Cuartero...


Po svemu sudeći jasno je da nas čekaju veličanstveni zvuk i zapaljiva atmosfera! Cena karte je 400 dinara u pretprodaji, a možete je kupiti na svim prodajnimmestima EVENTIM I GIGSTIX.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :