Matt Nash u Barutani

Datum objave:30.08.2017

Pročitano:4075 puta

Lokacija: Barutana

DJ i producent Matt Nash izidigao se iz Londonskih klubova i obezbedio sebi mesto u globalnoj sceni elektronske muzike, a u Beogradu će nastupiti 9. septembra u Barutani.


U organizaciji Belgrade Vandalism-a i Madness Factory-a nastupiće na Dance Box-u na Kalemegdanu. Nakon objavljenih izdanja sa najpopularnijim izdavačkim kućama poput Armade, Spinnin Records-a, Axtona i Size Records-a, svoje umeće će predstaviti beogradskoj publici na velikoj septembarskoj žurci.

 Sa specifičnim prilazom i zvukom koji proizvodi, house muzika koju pušta je posebna u svojoj klasi, od prvog do poslednjeg bita. Sada će prvi put nastupati u regionu i doneti potpuno originalan zvuk publici koja bude prisustvovala spektaklu, koji je samo prvi u nizu u ovoj organizaciji.
 

Na Dance Box-u podršku će mu pružiti jedan od najtraženijih DJ-eva u regionu - Galoski, potpisnik izdanja za “Protocol Recordings”, “Flamingo Recordings”, “Universal Music Sweden”, koji je u protekla dva meseca zabeležio nastupe pored najvećih svetskih imena, Martin Garrix-a i Hardwell-a!

Line up će kompletirati domaća DJ ekipa, koja se svojim radom godinama unazad najviše istakla na sceni, a to su: Pessto, Vandal Steve b2b Cavin Viviano, Divolly & Markward i SML!

Sam događaj će pratiti globalne trendove u muzici i produkciji, pa vas osim vrhunskih izvođača očekuju i specijalno dizajnirana bina, rasveta na svetskom nivou, led ekrani, CO2 topovi i video vizuali koji će doprineti da posetiocima doživljaj bude potpun.

Regularne karte po ceni od 790 RSD i VIP karte po ceni od 1290 RSD mogu se nabaviti na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima.

Takođe, za sve vas koji dolazite sa ekipom, za regularne karte aktuelna je AKCIJA 3 + 1 GRATIS! Količine su ograničene!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :