Matador ponovo pred beogradskom publikom!

Datum objave:23.01.2018

Pročitano:3303 puta

Datum održavanja: 03.03.2018

Lokacija: Beograd

Miljenik domaće publike 3. marta zatrešće zidove Hangara, onako kako on to najbolje ume. Oduševljenje je obostrano, a Matadoru je Beograd postao jedna od omiljenih party destinacija. Njegov prethodni nastup ispraćen je ogromnim interesovanjem i zaokružen rasprodatim ulaznicama, a ostao je zapamćen kao jedan od najboljih do sada. Sa nestrpljenjem očekujemo ovaj događaj i Matadora koji će nas kao i uvek ostaviti bez daha!

 

Matador, Hangar

Gavin Lynch, poznatiji kao Matador, rođen je u Dablinu gde je svoju karijeru započeo kao inženjer zvuka i DJ u manjim klubovima, sve vreme pažljivo planirajući sledeći veliki korak. Za samo tri godine, ovaj momak se popeo do samog vrha svetske DJ scene, u čemu mu je dosta pomogla etiketa “Minus” slavnog Richie Hawtin-a. Zajedno sa ostalim izvođačima na “Minus” label-u, Matador je ubrzo bio deo lajnapa svih velikih klupskih događaja u najpoznatijim klubovima širom sveta. 2014. proglašen je za najboljeg Live izvođača na Ibici što iz godine u godinu to samo i potvrđuje. Ovaj dobro poznati umetnik odlučio je da se još više približi svojim techno igračkama, pa je studio premestio i napravio novi u okviru svog doma. Kako kaže, 10 stepenika iznad i tu sam u studiju. Ovo je nekada loše jer ne umem sebe da odvojim od njega, ranije se dešavalo da provedem po 24 sata, a nekada i po čitava dva dana u studiju. Jedna od najbitnijih stvari, po njegovom mišljenju je dobra raspodela vremena, jer kada imate mnogo stvari koje se istovremeno dešavaju, a to ne uradite kako treba, dolazi do velike potošnje vremena, ne završavajući ništa. Matador je vlasnik etikete RUKUS kojoj su se tokom prošle godine pridružili Anna, Fabio Florido i Florian Frings.

Ulaznice za ovaj događaj od sutra su u prodaji na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima po trenutnoj ceni od 990 rsd regularne i VIP 1490 rsd.

https://www.facebook.com/events/342248226256851/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :