Matador ponovo izaziva klabere!

Datum objave:08.03.2017

Pročitano:3184 puta

Datum održavanja: 11.03.2017

By:Urban Bug tim

Lokacija: Magacin Depo

Sitno brojimo do subote i nastupa Matadora na Blender žurci, a s obzirom da već neko vreme primećujemo hype među klaberima zbog ovog gostovanja, želeli smo da se prisetimo zašto je to tako. Matador je prošle godine imao jedan od najboljih nastupa u Beogradu, a takve žurke se ne zaboravljaju. Odlučio je da se ove godine vrati i ponovo izazove domaće klabere da sa njim naprave žurku za pamćenje. 

 

Matador

Matador / Foto: Ružica Milovanović

 

No, pre nego što se bacimo na fotografije, ispričaćemo vam nešto o njemu. Pre nego što je postao jedna od najvećih svetskih techno zvezda, Gavin Lynch široj javnosti poznatiji kao Matador, radio je kao inženjer zvuka i DJ u manjim klubovima u rodnom Dablinu. Njegov talenat je doprineo tome da za samo tri godine izgradi svoj put do samog vrha svetske DJ scene, a nesumnjivo mu je u tome pomogla etiketa Minus iza koje stoji Richie Hawtin. Kao producent, pažnju svetske javnosti privukao je EP-jem Spooks, nakon čega su usledila izdanja za Minus, Plus 8, Cocoon i PercTrax. 

 

Ono što ga čini izvanrednim jesu live nastupi i nešto mračniji odabir i pristup muzici, koji, rekli bismo beogradskoj publici posebno prija. Evo kako je to izgledalo prošle godine u Hangaru... 

 

Matador / Foto: Ružica Milovanović

Ko je bio neka digne ruku / Foto: Ružica Milovanović

 

Matador / Foto: Ružica Milovanović

Uzavrela atmosfera je karakteristična za žurke na kojima on nastupa / Foto: Ružica Milovanović

 

Matador / Foto: Ružica Milovanović

Najbolje su žurke na kojima i DJ đuska, zar ne? / Foto: Ružica Milovanović 

 

Matador / Foto: Ružica Milovanović

Bilo je to i audio i vizuelno uživanje / Foto: Ružica Milovanović 

 

Matador / Foto: Ružica Milovanović

Slika vredi 1000 reči / Foto: Ružica Milovanović 

 

Ove subote u Magacinu Depo, pored Matadora slušaćemo i japansku zvezdu u akciji Hito i miljenici domaće publike koje slušamo u b2b setu Lea Dobričić i Ilija Djoković. Više informacija o cenama karata pronađite na Facebook eventu.

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :