Masters of freestyle: Da li si baš ti majstor MC zanata?

Datum objave:26.02.2015

Pročitano:4510 puta

Datum održavanja: 01.03.2015

Lokacija: Delta City, Beograd

Druga po redu „bitka rima“ „Masters of freestyle“ biće održana u nedelju, 1. marta, u 19 sati, u atrijumu Delta City-ja, u okviru koje će se suočiti najbolji domaći MC-jevi u želji da baš oni ponesu titulu najboljeg domaćeg MC-ja za 2015. godinu.

Finale takmičenja biće podeljeno u tri runde – temu prve runde zadaju sudije, druga runda će biti „Pokvarena traka“ u okviru koje će takmičarima biti menjani instrumentali u toku rep deonica, kako bi se videla snalažljivost takmičara i osećaj za ritam, dok će treća runda biti „a capella nastup“. O pobednicima turnira odlučivaće tročlani žiri – Grashopper MC, Smoke Mardeljano i Mlata, a prvoplasirana tri učesnika osvojiće i vredne nagrade.
 

Masters of freestyle: Da li si baš ti majstor MC zanata? Počelo prijavljivanje za MC turnir | Delta City | 2015

 

Prijavljivanje učesnika je moguće do 27. februara, do 14 sati, a prijava treba da sadrži – ime i prezime (umetničko ime), datum rođenja, mesto odakle takmičar dolazi, broj telefona i link ka Youtube snimku freestyle-a takmičara. Prijave slati na mail mofssrbija@gmail.com, a učesnici koje stručni žiri odabere za takmičenje biće naknadno kontaktirani.

Cilj svakog MC nastupa je da takmičar u freestyle borbi uputi što jače i duhovitije prozivke u obliku rima svom protivniku kako bi osvojio podršku publike, ali i naklonost stručnog žirija. U freestyle nastupu između ostalog biće bodovani sigurnosti i snalažljivost takmičara na bini, osećaj za ritam, kao i povezanost i smisao rima. Takmičari moraju biti stari najmanje 15 godina, a u toku nastupa zabranjeno je korišćenje psovski, kao i bilo koji oblik vređanja na rasnoj, verskoj ili bilo kojoj drugog osnovi – svako nepoštovanje ovih pravila povlači automatsku diskvalifikaciju takmičara.

O sudijama:

Grashopper MC (Radioactiv Crew), učesnik regionalnog Redbull MC Battle-a 2011, gde se našao među 16 najboljih fristajlera sa prostora bivše Jugoslavije; pobednik Redbull MC Battle-a 2012; osnivač takmičenja u freestyle-u „Baci se na teme“ i počasni član organizacije MOFS Srbija. Jedan od najboljih srpskih fristajlera.

Smoke Mardeljano (LTDFM Music), učesnik regionalnog Redbull MC Battle-a 2011 gde se našao među 16 najboljih fristajlera sa prostora bivše Jugoslavije. Pobednik prvog MOFS MC Challenge-a koji je održan u okviru hiphop festivala „Svi kao 1“. Smoke Mardeljano je jedna od najvećih nada srpskog hiphop-a i počasni član organizacije MOFS Srbija, kao jedan od vodećih domaćih fristajlera.

Mlata (Sick Touch) je učesnik Redbull MC Battle-a 2011; autor solo albuma „Mlata je trso“ kao i albuma „Cobran i Mlata – Ma Da“, „Cobran I Mlata – Sick Touch Era“, „Cobran I Mlata – Firmirana Beda“ kao i nekolicine mixtape-ova. Počasni član organizacije MOFS Srbija i zajedno sa predhodna dva MC-ja spada u najbolje domaće fristajlere.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :