Masna repčuga na prvom ovogodišnjem Good Vibrationsu!

Datum objave:16.01.2017

Pročitano:3389 puta

Datum održavanja: 18.01.2017

By:Perica Štefan

Lokacija: Vintage Industrial Bar, Zagreb

Smoke Mardeljano, Geralt iz Rivije, 40industry, Tibor i Noki Nole donose tvrdu repčugu u sredu, 18. januara, u Vintage Industrial Bar na prvi Good Vibrations u 2017. Nakon koncerta održaće se OPEN MIC, kao i slušaonica hrvatskog/srpskog rapa. Karte u pretprodaji po ceni od 25 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu, Vintage Industrial Baru i Kavezu! Na dan koncerta cena će biti 35 kuna.

 

Good Vibrations


Smoke Mardeljano

Danas jedan od najcijenjenijih underground izvođača u Srbiji i susednim zemljama stiže premijerno u Vintage! Najavni singl „Ja repujem“ za istoimeni predstojeći album u nešto više od dva mjeseca došao je do milijun pogleda, a u popularnom aktualnom dokumentarcu koji se takođe zove „Ja repujem“ autora Stefana Veselinovića i reditelja Petra Petrovića, VICE Srbija upravo kroz lik i delo Smoke Mardeljana uvodi gledaoca duboko u svet srpskog hip hopa.

 

 

Pogledajte „Ja repujem“ dokumentarac ovde.

Geralt iz Rivije
Kada ne krati čudovišta za glavu radi taj rap. Inspiraciju nalazi u sebi. Na ovom nastupu gostovaće mu Scriptor. S Flowdeepom, Tiborom i Žaegulj ZIM-om čini nezgodnu četvorku Tvrdokor.

 


40iNDUSTRY
Apsolutna dominacija drito iz huda. Zaslužni: DJ BeroZmay, Bolest, Bendicod, Lobje, Pendrek, Šole Bog.
 


TIBOR
Poznati je zagrebački „betler“ zapažen po suradnji s Flowdeepom. Dio sjajne ekipe K.R.A.S.T. koja je prije nekoliko mjeseci demonstrirala izrazito tvrdu igru u Vintageu. Živi negdje oko Kvatrića.

 


DJ NOKI NOLE prije i nakon koncerta provest će vas kroz najtvrđe hitove hrvatskog i srpskog rapa, a na stageu će kao DJ nastupit i sa Smoke Mardeljanom.

Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :