Barutana klub Beograd

Maskenbal u Dorćol Platzu: Zakoračite u Zlatno doba Holivuda

Datum objave:20.03.2017

Pročitano:4391 puta

Datum održavanja: 01.04.2017

By:Marina Zec

Lokacija: Dorćol Platz

U petak 1. aprila od 22h u Dorćol Platzu biće organizovan prvi tematski maskenbal posvećen "Zlatnom dobu Holivuda“. CIlj ovog događaja jeste da duh Holivuda donesemo u Beograd, posebno na Dorćol. Maskenbal "Zlatno doba Holivuda” je drugi tematski maskenbal u Dorćol Platzu.

 

Zlatno doba Holivuda


Ovom prilikom rešili smo da se obučemo u haljine i odela omiljenih glumaca i likova iz holivudskih klasika, kako bismo zajedno, u prostoru Dorćol Platza, oživeli holivudski glamur. Zbog toga vas sve pozivamo da sa nama zaigrate na crvenom tepihu uz najbolja muzička ostvarenja koja su holivudski filmovi iznedrila. Slušaćemo ostvarenja najpoznatijih holivudskih kompozitora poput Hansa Zimera, Enia Morikonea, Henri Mancinija, ali i drugih koji su stvarali muziku za film, poput legendarnog muzičara Princa. Ovo je prilika da oživite duh Odri Hepburn, Merlin Monro, Hamrfi Bogarta, Džejms Dina ili neke druge holivudske zvezde u sebi. Posebno smo ponosni da predstavimo naše DJ-eve koji će puštati muziku tokom večeri,a to su DJ RatkeRolla i Ana Vučković.

Miloš Ratker ili DJ RatkeRolla je DJ koji se bavi pretežno pop, rock, new wave, ali drugim popularnim žanrovima. Već nekoliko godina pušta muziku u klubovima kao što je KST, Vrtoglavica, Povetarac, ali i kafićima kao što je Nula Pet ili Dali Bar u Beogradu. Miloš je takođe frontmen benda Sinestezija.

 

Zlatno doba Holivuda

Ana Vučković je pisac i novinarka drugog programa Radio Beograda. Autor i voditelj temata Filmorama, koji je posvećen sedmoj umetnosti, u okviru magazinske emisije Kulturni krugovi. Njen glas možete čuti i na Radio Aparatu, a muziku je puštala nekoliko puta na mestima poput Zaokreta i Ljutića.

Ideja Dorćol Platza jeste da, ukoliko se ovaj događaj pokaže uspešnim, jednom mesečno organizuje tematske žurke i maskenbale slične ovom. Zbog toga bismo želeli da o ovom događaju obavestimo što veći broj ljudi, kako bismo uputili sve Beograđane u događaje koji su u Beogradu popularni, ali koje i mi kreiramo u našem, na beogradskoj kulturnoj mapi novom prostoru, koji uskoro puni godinu dana postojanja.

Više informacija na Facebook eventu
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :