Mashup or Shutup: Party stil u kome nema stajanja!

Datum objave:27.07.2016

Pročitano:4804 puta

Datum održavanja: 29.07.2016

By:Infomanka

Lokacija: Povetarac

Jedan od najpopularnijih serijala žurki u Beogradu, Mashup or Shutup proslaviće šesti rođendan u petak 29. jula na party brodu Povetarac. Za Mashup or Shutup žurke bi se u najmanju ruku moglo reći da su nepredvidive jer nemaju žanrovska ograničenja i jedina izvesna stvar je dobar provod. U susret rođendanskoj žurci izdvajamo neke zanimljivosti koje možda niste znali o ovom party brendu.

 

Mashup or Shutup

Brze žanrovske promene ne daju mira publici na podijumu za igru 


Autor Mashup or Shutup žurki je di-džej i producent Me-High-Low koji sa 17 godina iskustva pod prstima važi za jednog od najkreativnijih multi-žanr di-džejeva na ovim prostorima. Prvi Mashup or Shutup party napravio je pre šest godina upravo na Povetarcu, a ova žurka je pored Poveta pravila haos na danceflooru Štete, Divljine, Plastica i Monsuna. Ono što možda niste znali je da je Me-High-Low mashupove počeo da pravi znatno ranije, dok je živeo i radio u Kini. Za one koji ne znaju, mashup je kombinacija više muzičkih stilova u okviru jedne trake (ili celog seta) gde se spajaju akapela jedne pesme i instrumental druge.

 

 

Me-High-Low ima veoma specifičan i jedinstven stil miksovanja pesama u kojima spaja ono što na prvi pogled deluje i zvuči nespojivo, pravi brze žanrovske promene, za deset minuta u stanju je da promeni i po četiri muzička žanra, a u toku večeri pusti i do 200 pesama, pa čik ostanite mirni na podijumu za igru. I ne čudi što se za Mashup or Shutup jedno vreme govorilo da su to žurke na kojima sve pesme znate samo ih nikada niste čuli. Mashup or Shutup je imao i svoju radijsku verziju na radiju B92.

 

Me-High-Low / Mashup or Shutup

Me-High-Low često pusti i po 200 pesama za jedno veče


U okviru Mashup or Shutup rađene su prve video žurke koje se i dan danas prepričavaju, a osim muzike Me-High-Low je na njima paralaleno miksovao i video spotove. Kako izgleda kada na jednoj takvoj žurci publika na Povetarcu polomi dancefloor đuskajući uz miks Prodigyja i muzike iz špice za stari Dnevnik, pogledajte u videu koji sledi...

 


Mashup or Shutup je često imao i goste među kojima su drugi di-džejevi, instrumentalisti ili kompletni bendovi koji su dali poseban šmek ovom serijalu. Njegov čest gost je Miloš Nikolić, jedan od najboljih trubača na ovim prostorima, a kako izgleda njihov zajednički live mashup pogledajte ovde.

 


I posle šest godina, Mashup or Shutup važi za jednu od najveselijih žurki u Beogradu, na kojoj se bez prestanka đuska i uz koje se dočekuju najlepša jutra na Povetarcu, a Me-High-Low uvek priprema iznenađenja zbog kojih se provod na ovim žurkama pamti. Kako će izgledati specijalno rođendansko izdanje, ostaje da saznamo – Povetarac, petak 29. jul od 23 časa!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :