Mashup or Shutup i 2Hot4Stage: Znamo gde đuskate ovog petka!

Datum objave:08.06.2016

Pročitano:4368 puta

Datum održavanja: 10.06.2016

By:Marija Joksimović

Lokacija: Party brod Povetarac

Početak letnje Mashup or Shutup sezone rezervisan je za petak 10. jun na party brodu Povetarac, a ovoga puta Me-High-Low će udružiti snage sa plesnom ekipom 2Hot4Stage.

 

Mashup or Shutup ft. 2Hot4Stage


Mashup or Shutup, jedna od gradskih žurki sa najdužim stažom, postala je sinonim za dobar provod petkom na ovom party brodu. Autor i domaćin serijala, Me-High-Low jedan je od najboljih multi-žanr di-džejeva na Balkanu, a poznat je po party stilu u kome nema stajanja na podijumu za igru.


Brze žanrovske promene u njegovim setovima prosto mame na đuskanje, a ovom izazovu najbolje će doskočiti profesionalni plesači jedne od najuticajnijih plesnih trupa na ovim prostorima 2Hot4Stage, koji će dodatno zagrejati atmosferu ovog petka na palubi Povetarca.

 

Mashup or Shutup na Povetarcu

 

Za Mashup or Shutup žurke bi se moglo reći da su nepredvidive, a Me-High-Low i u ovoj sezoni sprema razna iznenađenja, tako da je jedina izvesna stvar - dobar provod.

 

Pored Mashup or Shutup, petkom će na Povetarcu gostovati Vatra, Djans i Bege Fank, pa nema sumnje da će ovo biti najveseliji petak u Beogradu. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :