Mascom i grupa Električni orgazam pozivaju vas na matine druženje!

Datum objave:26.06.2019

Pročitano:599 puta

Datum održavanja: 27.06.2019

Lokacija: Beograd

Pred nama je još jedan susret ispred radnje MASCOMSTORE u Čumiću! U ušuškanom i prirodno rashlađenom ambijentu tokom vrelih letnjih dana, nakon radnog vremena, uživaćete u muzici Mascomovih potpisnika.

Četvrtak 27. jun od 17h, MASCOMSTORE u Čumiću

„Letim, sanjam, dišem" je esencijalno izdanje ne samo u diskografiji Električnog orgazma, i ne samo zbog himničnosti jedne pesme, već zbog sviračkog i kreativnog naboja koji više od tri decenije neobuzdano struji kroz ovu ploču. Posle trideset jedne godine, Srđan Gojković Gile pronalazi snimak sa verzijama pesama koje su prethodile finalnom miksu.

 

Gile, Elektricni orgazam

Ovom prilikom slušaćemo muziku sa jednog od ovogodišnjih Mascomovih Record Store Day izdanja – „Letim, sanjam, dišem-Alternativna verzija", grupe Električni orgazam, u prisutvu članova benda.

„Ova verzija albuma je upravo taj, najbolji, primer izvorne energije koju sitne nesavršenosti čine savršenom. Sve pesme su ujednačenog kvaliteta i stoje postojano uz najveći hit koji članovi benda zovu "ona pesma" („Igra rokenrol cela Jugoslavija"). Slušalac treba da se otvori i istraži ostale dragulje među kojima prednjače „Ona uvek želi sve" i „Sunce zna da Mesec zna", kao i dve pesme koje nisu našle mesto na originalnoj verziji albuma: „Zagreb" i „Princeza". Ovaj album mora da se tretira kao relikvija i zato svako ko vodi računa o sebi i svojoj kolekciji ploča mora da ga ima." (nedeljnik „Vreme")

Tokom druženja sa grupom Električni orgazam, album „Letim, sanjam, dišem – Alternativna verzija", u CD i LP formatu, biće prodavan po promotivnoj ceni.

Dobrodošli u MASCOMSTORE, Čumić!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :