Martovska Moda za poneti

Datum objave:03.03.2014

Pročitano:3790 puta

Datum održavanja: 07.03.2014 - 09.03.2014

Lokacija: Beograd

Posle zimske pauze, Martovska Moda za poneti biće održana  7, 8.  9. marta na oba nivoa Kc Grada, a Kišobran će biti zadužen za muzičku podršku tokom trajanja manifestacije.

Šta je novo na domaćoj modnoj sceni, ko su nova imena a šta su već nama poznati umetnici pripremili za novu sezonu imaćemo prilike da vidimo ovom prilikom.

 

 

Pitch Vice, SunshadeVibes i Zaokret su DJ večeri pod Kišobranom, i koje nude moderan i eklektičan zvuk.

7.mart - Pitch Vice

Pitch Vice su DJ duo koji se zaveštao da će svakodnevno pratiti sve što internet  nudi, filtrirati i servirati samo najveće potencijale današnjice. Najsvežija izdanja sa obala okeana.

8.mart - Sunshade vibes

Selekcija pitkih elektronskih, french house, tropical i nu-disco ritmova su savršeni soundtrack za modu za poneti. Zaoboravite na kilometarske repetitivne matrice, usiljene dropove i sve ostalo što ste do sada vezivali za house, Sunshade Vibes će vam predstaviti elektronsku muziku koja će prizvati leto. Spremite se za feel good atmosferu uz Viceroy, Poolside, Fred Falke, Goldroom, Lindstrøm, Justin Faust.

 9.mart - Zaokret

Kao najstariji Kišobranov side-project, Zaokret je od nedeljne barske večeri prerastao u pravu test platformu za nove struje i eksperimente koje Kišobran sprovodi, a nametnuo se i kao standardna i najbolja opcija za razne DJ podrške za kulturno/umetničko/zabavne događaje koje radimo. Očekujte manje klupsku, a više barsku atmosferu pogodnu za druženje.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :