Markov Dnevnik

Datum objave:12.01.2011

Pročitano:4392 puta

By:Marko Nastic

Novembar mi je bio prilično busy, dosta sam putovao. U Madridu sam radio na rođendanu organizacije CODE, u klubu Fabrik. To je jedan od najvećih klubova u Španiji, a i na svetu! Sastoji se od nekoliko prostorija, super je sređen, ima ogromne šankove, odlično osvetljenje... Ja sam puštao oldschool zvuk, u manjoj sobi, a iste večeri radili su: Kevin Saunderson, Derrick May, DJ Rush, Oscar Mulero, Gaetano Parisio...
Klub prima oko deset hiljada ljudi, i bilo je puno! Samo, na techno žurkama u Španiji publika je baš mlada. Bio sam u fazonu: „Wow, koliko ljudi!“, ali kad sam zagledao, video sam da su sve deca. Kao kad sam ja bio tinejdžer i izlazio na rejv! Generalno, stariju ekipu tamo privlači progresivnija i laganija muzika.
Žurka je bila super, ali bio sam prilično profesionalno nastrojen. Došao, zavšio set i otišao u hotel da spavam. Bio sam umoran, jedva sam dočekao da me dovezu do hotela, od periferije grada gde se klub nalazi.Možda najbolja žurka u novembru bila je u klubu Air u Amsterdamu, gde sam radio sa rezidentima i Kabale und Liebe. Promovisao sam ploču House Traitor, koja izlazi na njihovom labelu Carnivale. Ekipa je bila super, mnogo poznatih faca, prijatelja... Inače, Air je proglašen klubom sa najboljim zvukom u Holandiji! Stvarno je perfektan.
Dan kasnije otputovao sam u Napulj, ali žurka je pukla, jedan stage nije radio. Deki i ja smo ostali da izblejimo u ogromnoj hali. Nisam mogao da zamislim da će da napune toliki prostor! Veliko je kao hangar, ne za avione nego za space shuttlove!
Decembar je bio lazy, radio sam u okolini Bg-a, u Jakovu i u klubu Gun. Poslednjeg petka u mesecu radio sam u Ljubljani, u klubu K4, jednom od mojih omiljenih u Sloveniji. Bila je tamo cela mlađa ekipa - Aneuria, Ian F... U subotu sam bio na humanitarnoj žurci u Splitu, a sav prihod išao je za žrtve poplava. Prvog januara radim b2b sa Milosavljevićem u KC Grad... A za Novu godinu sam sa ženom i prijateljima gajbi, u ulozi kuvara! 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :