Marko Vuković, Bokee i Joma Maja u DOT-u: Spoj energije, zvuka i gruva

Datum objave:26.10.2016

Pročitano:5822 puta

Datum održavanja: 29.10.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Klub DOT

Na zahtev publike ponovo rade zajedno! Tri vrhunska DJ/a i tri dobra prijatelja pokazali su se više puta kao savršen spoj energije, zvuka i gruva. Svako ko je imao priliku da ih čuje zna o čemu je reč i pamti ekspolizivne nastupe ove kombinacije. Spremite se za ozbiljan party ove subote u DOTu jer će Marko, Bokee i Joma vrteti celu noć i još jednom objasniti zašto su tako savršen trio!

 

Marko, Bokee i Joma

BOKEE aka Bojan Vićentijević bavi se elektronskom muzikom više od 15 godina. Pored svoje solo karijere, koja je opstala do danas, krajem 90ih prezentovao je publici još neafirmisan progressive house zvuk pod imenom Kinetic Vibe (u saradnji sa svojim prijateljem Dačom). Bojan je zajedno sa svojim kolegom 2001. uspešno vodio kultnu radio emisiju „Groovilicious“, koja ubrzo postaje jedna od najslušanijih u etru. Bokijeva istrajnost u poduhvatu probijanja novog žanra vodi ga do samog vrha domaće scene i donosi mu nastupe sa najvećim svetskim zvezdama progressive zvuka. Kako je vremenom ovaj žanr muzike zatajio, danas od Bojana možete očekivati fantastičan groovy tech house fazon.

 

 

Marko Vuković iz Beograda, zainteresovao se za muziku još davne 1993. godine kada je otvorena legendarna „Industrija“. Od 1999. aktivno kreće da se bavi DJ-ingom, radeći u vinyl radnji i miksajući ploče svaki dan, prikupuio je sjajne veštine za rad na gramofonima. Svoju prvu rezidenturu ostvario je 2003. godine u klubu Mamolo i nastavio da radi utorkom naredne tri sezone. Pored kluba Mamolo, bio je rezident i u klubovima Energija, Cvijeta i Andergraund, gde je svojevremeno bio i menadzer. Marko je nastupao i na velikim festivalima kao što su EXIT, Ovo je moj grad, Beer Fest, Love Fest, SHARE, BLEF...

 

JOMA MAJA stiže iz Bosne i Hercegovine. Posećujući različite festivale i klubove po Evropi bila privučena elektronskoj muzici još iz tinejdžerskih dana. U svet miksovanja uveo ju je DJ Woodie. Nakon uspeha u regionu, nastupala je na većim i manjim festivalima kao što su EXIT, Momento Demento Festival u Hrvatskoj, Fresh Wave Festival, Lunar u Bosni. Učestvovala je kao finalista u Burn Residency takmičenju 2014. godine u Bosni, a iste godine započela i sopstvenu produkciju.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :