Marko Stanković - Predstavlja svoj prvi singl i video spot za pesmu "Without your love"

Datum objave:07.10.2013

Pročitano:3996 puta

Marko Stanković iz Leskovca nam ponosno predstavlja svoj prvi singl i video spot za pesmu ''Without your love''
 
Marko je pored pesme ''Without your love'' , za koju je sam napisao tekst i muziku, snimio još dve pesme - ''This is me'' i ''Još jedan dan''. Pesme su snimane u ''Paradox'' studiju u Smederevu. Srđan Branković, gitarista benda Alogia, je snimio drugi solo u pesmi ''Još jedan dan''. Video spot za ''Without your love'' je snimljen u saradnji sa ''Real Life VIDEO''


 
Marko od 2010. počinje da svira u bendu ''Difuzna Refleksija'' , koji se proslavljuje na lokalnom nivou. Posle mnogobrojnih nastupa u lokalnim kafićima, bednu se pruža prilika da bude predgrupa bendovima ''Kerber'' , ''Neverne Bebe'' i ''Miligram'', a najveća čast im je bila kada su se pred 14.000 ljudi začuli prvi tonovi njihove autorske pesme ''Noć za sećanje'' . Tada su bili predgrupa Goranu Bregoviću.Tom prilikom je Marko dobio čast da lično razgovara s gospodinom Bregovićem, koji je bio oduševljen njihovim nastupom, što je jasno pokazao kada ga je na kraju razgovora zagrlio. Nakon dve uspešne godine, Marko se seli u Ljubljanu, što istovremeno znači da napušta bend i posećuje se sopstvenom stvaralaštvu.
 
Zvuci Markovih pesama nam ga predstavljaju na različite načine. Meki tonovi pesme ''Without your love'' ga predstavljaju kao romatičnu i emotivnu osobu, koja je puna energije. Kao što i sam naslov pesme kaže, ''This is me'' je njegova autobiografska pesma, koja ga prikazuje kao borca sa velikim snovima od kojih ne odustaje.
 
Posle mnogobrojnih nastupa sa bendom i solo nastupa, neustrašivi mladi roker najavljuje svoj veliki nastup na božićnom koncertu u Ljubljani. 
 

Njegove ostale pesme mozete cuti na njegovom You Tube kanalu:
http://www.youtube.com/channel/UChTeQsn-RQ0QjGQgXkp97PA?feature=watch

Sa njim mozete stupiti u kontakt preko fb:
https://www.facebook.com/marko.stankovic.568847/13

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Ukrstene umetnicke rezidencije