Marko Nastić zatvara serijal Kad je bal nek je minimal

Datum objave:26.09.2016

Pročitano:5442 puta

Datum održavanja: 28.09.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Marko Nastić, jedan od velikana domaće elektronske scene nastupiće u klubu KPTM u sredu, 28. septembra s početkom od 17 časova, a tom prilikom podršku će mu pružiti Vladimir Dragaš (Intellect) i Depra (Falso Berlina).

 

Marko Nastić u KPTM bašti

Podsećanja radi, prethodna žurka u sklopu koncepta Kad je bal nek je minimal na kojoj je Marko vrteo ploče bila je jedna od najposećenijih žurki ove letnje sezone, a i ovog puta vodeći di-džej istočne Evrope najavio je bezobrazno dobar party! Ovaj specijalni događaj ujedno će označiti i kraj serijala Kad je bal nek je minimal.

 Marko je tokom svoje impresivne karijere opravdano izgradio status di-džej zvezde, a do sada je nastupao od Brazila do Njujorka s brojnim globalnim techno facama kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer, Billy Nasty, Umek. O njemu su pisali poznati svetski časopisi Mixmag, The Face, DJ, NME i mnogi drugi... Marko je svojim radom dao ogroman doprinos razvoju domaće scene što ga čini najuticajnijim i najcenjenijim izvođačem sa ovih prostora. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :