Marko Nastić: Urban Bug stejdž treba da se bavi mlađom generacijom DJ-eva

Datum objave:01.07.2017

Pročitano:6594 puta

By:Marija Joksimović

Pored toga što je jedan od najcenjenijih i najuspešnijh DJ-eva i producenata sa ovih prostora, Marko Nastić je neko ko je utabao stazu za generacije DJ-eva koje su došle posle njega. Ove godine će na Exit festivalu obeležiti 20 godina karijere nastupom na Dance Areni 6. jula, a u proteklih 10 godina neretko smo mogli da ga čujemo i na Urban Bug stejdžu. 

 

Marko Nastić

 

S obzirom da naš stejdž ove godine obeležava deceniju na Exit festivalu, iskoristili smo priliku da jednu od centralnih figura domaće elektronske scene pitamo kakve utiske nosi sa nastupa na Urban Bugu.

 

- Mi smo stari prijatelji i poštujem šta Urban Bug radi, ali iskreno, poslednjih par godina sam izbegavao da radim na tom stejdžu jer lineupovi sa tri i četiri DJ-a u jedno slotu su mi totalno besmisleni i plašim se da svi izbegavaju da kažu nešto o tome. Sa takvim konceptom veoma je kratko vreme u kome DJ može da pokaže svoje umeće i mislim da tu ne može da dođe do izražaja ničija muzika, pomešaju se DJ-evi, žanrovi... Priznajem, jeste veoma šarmantno, ali više mi je interesantno da budem posetilac, u tom slučaju se opustim. Sam format stejdža je postao veliki i mislim da ova bina ima veliki potencijal. Ja bih prepustio da se taj stejdž bavi isključivo mlađom generacijom DJ-eva i da im se pruži šansa i da ih ljudi čuju u pravom svetlu, jer mislim da ima puno talentovanih - kaže Nastić 

 

Na naše pitanje da li mu je neki nastup na Urban Bug stejdžu posebno ostao u sećanju, Marko kaže: 

 

"Svi! Sećam se svakog. Pogotovo kada se vraćam nazad u osam ujutru po vrelom suncu sa svim pločama na ramenima."

 

Ne propustite priliku da poslušate Markov set na Exitu, a mi se nadamo da će svratiti do Urban Bug stejdža makar i kao posetilac. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :