Marko Nastić u klubu Mehanizam

Datum objave:17.01.2017

Pročitano:3759 puta

Datum održavanja: 21.01.2017

By:Marko Đurić

Lokacija: Mehanizam

U subotu 21. januara klub Mehanizam ima veliko zadovoljstvo da ugosti jednu od legendarnih glava ne samo domaće već možemo slobodno reći elektronske scene čitavog Balkana. Marko Nastić je na globalnom svetskom nivou prepoznat od strane mnogih kao jedan od umetnika koji pripada samom vrhu jugoistične Evrope.

 

Marko Nastić

 

Kao DJ i producent Marko je sa svojim prijateljima bio aktivni učesnik u izgradnji jedne od najživljih klubskih scena o kojoj su pisali časopisi kao što su Mixmag, The Face, DJ i NME. Tokom svoje karijere koja traje skoro punih 20 god, izbacio je preko 200 izdanja uključujući remixe i kolaboraciji sa domaćim i inostranim artistima, a postao je poznat po svojim izvrsnim, preciznim 3 deck setovima koji su mu omogućili da nastupa širom sveta. Pored rezidenture na Exit festivalu i gustog rasporeda nastupa, Marko trenutno izdaje trake za sopstveni lejbl Sake & Vinyl Only i Ama.


Ovaj događaj je specifičan i po tome što će se za mix pultom naći 3 DJ-a po imenu Marko, a pored Nastića koji je najavio techno set, podršku će pružiti mladi i talentovani DJ i producent Manton, dok će za after party biti zadužen Mare Rejv Olupine, koji je najavio tribute to TTP mix.


Vrata kluba Mehanizam se otvaraju u 23h, a cena karata koje se mogu kupiti isključivo na ulazu iznosi 400din. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :