Marko Nastić ove srede vrti ploče u KPTM bašti

Datum objave:25.07.2016

Pročitano:6051 puta

Datum održavanja: 27.07.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Veteran srpske elektronske scene Marko Nastić nastupiće u bašti kluba KPTM u sredu, 25. jula s početkom od 16 časova, a tom prilikom podršku će mu pružiti Vladimir Dragaš.

 

Marko Nastić

Marko Nastić

 

Klub KPTM pokrenuo je novi koncept matine žurki pod nazivom „Kad je bal nek je minimal” a koje će se održavati svake srede. Prošle nedelje ugostili su britanskog di-džeja Kirija Kornvela i Šveđanina E-day-a e, a ove srede pripremaju pravi spektakl jer će za miks pultom ploče vrteti zvezda domaće elektronske scene, Marko Nastić.

 

Kad je bal, nek je minimal


Vodeći di-džej Istočne Evrope najavio je opasno dobar parti, a posetioci će uz svoja omiljena pića koja će moći da kupe po 199 dinara uživati uz kombinaciju techno, minimal i house zvuka. Marko je tokom svoje impresivne karijere opravdano izgradio status di-džej zvezde, a do sada je nastupao od Brazila do Njujorka s brojnim globalnim techno facama kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer, Billy Nasty, Umek. O njemu su pisali poznati svetski časopisi Mixmag, The Face, DJ, NME i mnogi drugi. Svojim radom dao je ogroman doprinos razvoju domaće scene što ga čini najuticajnijim i najcenjenijim izvođačem sa ovih prostora.


Ulaz za ovaj događaj neće se naplaćivati od 16 do 18 časova. Više o ovom događaju možete da pročitate na Facebook eventu.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :