MARKO NASTIĆ i HLADNO PIVO na Šabačkom Letnjem Festivalu

Datum objave:25.03.2016

Pročitano:5447 puta

Datum održavanja: 29.07.2016 - 31.07.2016

By:Sanja Milovanović

Lokacija: Tvrđava, Šabac

Šabački letnji festival, koji će se održati od 29. do 31. jula, potvrdio je dolazak novih izvođača ovog leta na Šabačku tvrđavu! Pank-rok velikani Hladno pivo, poznati po tome što su koncerti koje sviraju redovno puni a svirke žestoke, prirediće posetiocima ŠLF-a puno znoja, roka i dobre zabave. Na ovogodišnjem Šabačkom letnjem festivalu nastupiće i najveće ime elektronske muzike sa ovih prostora, proslavljeni DJ Marko Nastić!

 

Šabački Letnji Festival 2016

Hladno pivo i Marko Nastić se pridružuju ranije najavljenim izvođačima, Bajagi i instruktorima i Zvonku Bogdanu. Oni će nastupiti na 14. izdanju Šabačkog letnjeg festivala koji će se održati od 29. do 31. jula.

 

Hladno pivo

Hladno pivo je pank-rok bend iz Gajnica sa 28 godina staža. Prethodnu godinu su obeležili objavljivanjem osmog albuma „Dani zatvorenih vrata“, sa kojeg su se istakli hitovi „Firma“, „Vjeruj u mene“ i „Lijepa riječ“. Od strane kritike i publike ovaj studijski materijal im je proglašen za jedan od najboljih i najzrelijih. Posetioci ŠLF-a pevaće u glas sa Hladnim pivom nove pesme, kao i dobre stare hitove i još jednom će se uveriti da su Pivopije bend sa neverovatnom energijom, odličnim pesmama i publikom koja diše s njima.

 

Marko Nastić

A još pozitivne energije doći će sa pulta vodećeg DJ-a Istočne Evrope, Marka Nastića. Neizostavno ime na velikim festivalima i kultnim žurkama, doneće kombinaciju techno, minimal i house zvuka među zidine Šabačke tvrđave. Marko je u više od 20 godina dugoj karijeri izgradio status DJ zvezde, a do sada je nastupao od Brazila do New Yorka s brojnim globalnim techno facama kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer, Billy Nasty, Umek. O njemu su pisali poznati svetski časopisi Mixmag, The Face, DJ, NME i mnog drugi...

Ostali izvođači i noviteti u konceptu festivala biće uskoro objavljeni.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :