Marko Nastić & Aneuria & Djunior: Odličan provod uz goste iz Slovenije u klubu The Tube!

Datum objave:24.03.2015

Pročitano:3811 puta

Datum održavanja: 27.03.2015

Lokacija: Klub The Tube, Beograd

U petak, 27. marta klub The Tube ponovo dočekuje sjajnog Marka Nastića. Obe žurke u Tjubu, na kojima je ove sezone Marko svirao, trajale su do jutarnjih časova, provod je bio fenomenalan. Ovog puta, zajedno sa njim, tu su i gosti iz Slovenije: Aneuria i Djunior.

Marko Nastić & Aneuria & Djunior: Odličan provod uz goste iz Slovenije u klubu The Tube!

 

Marko Nastić – jedan od najcenjenijih DJ-eva na Balkanu, rodjen i odrastao u Beogradu. Kao vrlo mlad počeo je da mixuje u dobro poznatom klubu Industrija ’90-ih godina, gde postaje i rezident. Tu upoznaje i Dejana Milićevića gde sa njim počinje projekat “Teenage techno punks“. Nastupao je sa svim većim imenima tehno scene i gostovao u gotovo svim evropskim gradovima. Prvu turneju van Evrope imao je u Brazilu 2002. godine. U medjuvremenu je pokrenuo izdavačku kuću "Recon Warriors" za koju osim njega, izdaju i slovenački DJ-evi Umek, Valentino Kanzjani, Milićević, Leon i Kobaja.

Aneuria – gost i DJ iz Ljubljane, čije je ime još uvek sveže na sceni s obzirom da je tek poslednjih godina napravio veći progres u svojoj karijeri. Jedan od prvih artista koji je primetio njegov talenat i veliku strast prema muzici bio je jedan od slovenačkih techno pionira DJ Veztax. Veztmax ga je pozvao da se pridruži „Interparty“ ekipi. Pre nekih deset godina upoznaje Dejana Milićevića, koji mu je pokazao nekoliko stvari u vezi muzičke produkcije, i ostao je značajna figura i uzor u njegovom životu. Aneuria gradi svoje setove na loop-ovima, perkusijama i groove-u, vozajući masu na podijumu, uvek završavajući set sa nekim iznenadjenjem. Proveo je nekoliko godina u Barseloni gde je radio u studiju sa kolegama kao što su Ian F, Kaykay, Valentino, Tomy DeClerqueand...

 

Cena karte je 300 dinara do 00:30, kasnije će iznositi 500 dinara i prodavaće se na ulazu u klub.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :