Marko Louis u Kombank dvorani

Datum objave:13.03.2020

Pročitano:3155 puta

Datum održavanja: 29.04.2020

Lokacija: Beograd

Budući da je Vlada Republike Srbije donela odluku o zabrani skupova u zatvorenim prostorima zbog koronavirusa koncert Marka Louisa sa 26.marta se odlaže za 29.april u Kombank dvorani. Karte kupljene na prodajnim mestima gigstixa i blagajni Kombank dvorane važe i za novi datum! 

 

Kombank dvorana

„U Beogradu je sve počelo i zato je svaki koncert u Beogradu kao da je prvi. Premijerno ću izvesti neke nove pesme koje očekujte na novom albumu. Imaću i divne goste, ali neka to bude iznenađenje. Prija mi ovo nestrpljenje i pozitivna trema . Vidimo se 29.aprila u prelepoj Kombank dvorani. " rekao je Marko Louis

Dirljiva balada „Kraj" , zapažen duet sa Lenom Kovačević, već osvaja top liste širom regiona. Ta pesma, kao i pesma „Ninana" će se naći na Markovom četvrtom studijskom albumu koji će se zvati „Sloboda" i koji je najavljen za kraj godine.

Ukoliko želite da uživate u „Balkan Soul" ritmovima ,kako publika voli da nazove Markovu muziku, požurite do gigstix prodajnih mesta ili do blagajne Kombank dvorane da na vreme nabavite karte. U svakom slučaju očekuje vas fantastična svirka sa vrhunskim muzičarima.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :