Hernan Cattaneo Nick Warren Barutana 2019

Mark Poppcke all night long u kubu Three Dots

Datum objave:08.02.2017

Pročitano:2774 puta

Datum održavanja: 17.02.2017

Lokacija: Three Dots

Klub Three Dots ugostiće nemačkog DJ-a i producenta Marca Poppckea u petak 17. februara koji beogradskoj publici, pred kojom će nastupiti premijerno, sprema šestočasovni set. Iako obožava produkciju kao i da radi remikse i njegovi autorski radovi su izuzetno zapaženi, Marc najviše uživa u ulozi DJ-a! 

 

Marc Poppcke

 

Tokom prethodnih 15 godina ispekao je zanat do savršenstva, pa danas u njegovim setovima koji ne poznaju muzičke granice možete čuti sve od house, progressive pa do techno zvuka, a sate na podijumu za ples savršenom selekcijom pretvara u nezaboravne momente i nema sumnje da jednu takvu nezaboravnu i razigranu žurku sprema i u klubu Three Dots. 

 

 

Odrastao je u nemačkom gradu Nildeshaimu, a 90-ih godina je pod uticajem jedne nemačke TV emisije koja je emitovala elektronsku muziku počeo da se bavi DJ-ingom. Njegovo umeće za gramofonima osiguralo mu je prvu rezidenturu od 2001. do 2003. godine u klubu H.de.M koji je najvažniji klupski prostor u Hanoveru u to vreme. Neretko je radio warm up setove za velike zvezde, a time je stekao ne samo iskustvo već je i profilisao svoj stil, koji je nadogradio radeći u prodavnici vinila Street Sounds. Marc se nije zaustavio na neformalnom muzičkom obrazovanju već je upisao i SAE Institut u Berlinu. Nakon završenih studija osnovao je pruducentski duo Solar & Poppcke sa Danielom Solarom, a zajedno su uradili nebrojeno traka i remiksa koji su se našli na prestižnim etiketama kao što su Diynamic, Plastic City, Meerestief…

 

Marc Poppcke

 

Mark Poppcke trenutno gradi solo DJ karijeru, a njegov soulful, groovy deep zvuk ima puno obožavalaca. Njegova autorska muzika takođe se našla na prestižnim etiketama Last Night On Earth, Get Physical, Freerange, Defected, Soma i Sudbeat, a podržali su je neki od vodećih svetskih DJ-eva. Još 2001. godine pokrenuo je svoj lejbl Crossfrontier Audio a na njemu je 2015. godine izdao svoj album prvenac koji se zove "35". 

 

Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :