Marinirani vinili u pikantnom francuskom sosu!

Datum objave:26.05.2015

Pročitano:3838 puta

Datum održavanja: 30.05.2015

By:Bojana Ljubišić

Lokacija: KC Grad, Beograd

Soul Print Recordings, Dijagonala 2.0 i KC Grad predstavljaju:

Life Recorder (Marseille, France)
Soul Print Recordings (Beograd, Srbija)
Vlada Janjić (Beograd, Srbija)

 

Pretposlednji dan maja u KC Gradu posvećen je užitku za više čula. Biće to veče koje će u sebi spojiti rafinirani house zvuk, delikatesnu zakusku. U saradnji Soul print record label-a, restorana Dijagonala 2.0 i KC Grad-a biće predstavljeno novo izdanje, tačnije vinil za Soul print iz Beograda. Specijalni gost ovom prilikom biće francuski producent Life Recorder iz Marseja, a celo veče će biti začinjeno ukusnim zalogajama iz proverene kuhinje restorana Dijagonala 2.0. Vrlo važna informacija je da će se cele noći muzika slušati isključivo sa vinila!

 

Marinirani vinili u pikantnom francuskom sosu! | KC Grad | 2015


Life recorder od sredine 90tih putuje predelima techno & house muzike pod jakim uticajem nekih od heroja detroitskog i čikaškog zvuka kao što su Juan Atkins, Larry Heard, Ron Trent ili Jeff Mills. Počevši svoju producentsku karijeru na starim magnetofonima, a zatim ušavši u vinilni svet, objavljuje svoju prvu traku 2006. za etiketu “Cod 316 Recordings”. Godine iza te predstavljaju period konstanog učenja, nastupa širom Evrope I pre svega iskrene želje da održi i kroz svoju umetnost izrazi vezu između muzike i samog života. U protekle tri godine pokazuje novu, zreliju i introspektivniju fazu koja rađa nova izdanja za “kuće kvalitetnih vinila”, poput " Atmospheric Existence" (UK), "Troubled Kids records" (Španija), "Snapshot" (UK), za beogradski Soul Print records, ali i čuvenu "Aesthetic Audio" iz Detroita.

 

Marinirani vinili u pikantnom francuskom sosu! | KC Grad | 2015

 


Soul Print Recordings je grupa beogradskih DJ-eva i producenata Akioki, DJP i Petkovski. SLP teži da istraži i definiše sve varijante i nijanse deep house žanra i konstantno podstiču kontinuirani protok ideja i kreativnost kolega producenata, kao i razvoj novih umetnika i njihovih stilova. Do sada su objavili nekoliko digitalnih I dva vinil izdanja na kojem se pojavljuje I Life Recorder. Narednu ploču koja izlazi pocetkom juna potpisaće dva vrlo poznata imena: veteran američke scene Brian Harden iz Čikaga i popularni francuski producent Anaxander.


Vlada Janjić predstavlja jednu od ključnih figura na beogradskoj elektronskoj sceni još od njenog ustanovljenja pa do dana današnjeg.

 

Karte za ovaj specijalni događaj su u pretprodaji po ceni od 300 RSD u KC Gradu, dok će na samom ulazu posle 1h koštati 500 RSD.

 

Dobrodošli na 8 sati praznika ukusa za sva čula!

www.gradbeograd.eu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :