Marilyn Manson & Johnny Depp - Snimili zajednički singl

Datum objave:27.04.2012

Pročitano:3215 puta

Ekcentrična zvezda i poznati glumac u zajedničkom singlu

Da vas na IQ Music festivalu koji će se održati 9. juna u Beogradskoj areni uz podršku Jelen Live-a, očekuje veliki broj iznenađenja, potvrđuje i najnoviji singl Merlina Mensona.

Ovoga puta, već već poznata saradnja između ovog ekscentričnog umetnika i glumca Džonija Depa, nastavljena je i zajedničkim singlom! Marilyn Manson i Johnny Depp su snimili obradu legendarne pesme 'You're So Vain' koju u originalu izvodi Carly Simon. Ova obrada se nalazi na novom Mansonovom albumu 'Born Villain' kao bonus pesma. Johnny Depp ovde svira bubnjeve i gitaru, dok Manson peva i svira gitaru.Njih dvojica su, inače, dugogodišnji prijatelji još od serije "21 Jump Street" u kojoj je Depp bio glumac, a Manson - statista. Manson kaže da je ova pesma "opisuje njihov odnos na jedan ironičan način," a planira i snimanje spota u kome će se njih dvojica gledati u ogledalu. Ovo nije prvi put da muzičar i glumac sarađuju - Mansonova pesma "The Nobodies" se pojavljuje u remiksovanoj verziji u filmu "From Hell" u kome Depp igra glavnu ulogu.  

Novi album Marilyn Mansona „Born Villain“ izlazi 30. aprila na etiketi Cooking Vinyl za izdavačku kuću Universal music.  Ovo je prvo izdanje od 2009. godine, kada je objavljen album "The High End of Low", poslednji za izdavačku kuću Interscope. Prošle nedelje, Marilyn Manson je izbacio spot sa novog albuma za singl "No Reflection". 

Pesmu „ You’re so Vain” u verziji Mansona i Depa možete preslušati na: http://www.youtube.com/watch?v=U552ABc4PQM&feature=player_embedded

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :