Barutana klub Beograd

Marco Faraone premijerno u Barutani ovog petka

Datum objave:02.08.2016

Pročitano:4251 puta

Datum održavanja: 05.08.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

Barutana i u avgustu sprema dobar muzički program - a prvi avgustovski party spektakl nosi ime i prezime - Marco Faraone! Marco je uspešan producent i di-džej čija je zapaljiva energija live nastupa privukla pažnju svetske publike i donela mu veliko priznanje na globalnoj di-džej sceni, a domaća publika imaće ekskluzivnu priliku da ga čuje i vidi na najlepšoj letnjoj muzičkoj pozornici ovog petka, 5. avgusta.

 

Marco Faraone

Poreklom iz Toskane, Faraone je odrastao u svetu muzike. Njegov otac je krajem 80ih bio di-džej na lokalnoj radio stanici, a okružen različitim muzičkim uticajima, Marco je počeo da se bavi hiphopom, pa kasnije dramenbejsom. Marco je ubrzo postao fasciniran muzikom 90ih godina prošlog veka, a sve aktivniji rad na produkciji doveo je i do njegovog prvog izdanja „Arabia“ za Tenex Recordings, 2008. godine. Ipak, bilo je potrebno još nekoliko godina rada i slanja demo snimaka pre nego što će se Faraone probiti 2010. godine uz EP „Strange Naighbors“ za Moon Harbor. Ovo je bila prekretnica u karijeri mladog producenta, a usledila su brojna izdanja - od house do techno zvuka - za etikete poput “Moon Harbour” i “On Edge Society”, ali i “Drumcode”, “Desolat”, “Sci+Tec”, “Holic Trax” i “Get Physical”. Kao di-džej, Faraone je podjednako zauzet - rezident je poznatog Tenax kluba u Firenci koji je ugostio mnoga velika imena svetskog di-džejinga, kao što je Adam Beyer, Loco Dice, Ricardo Villalobos, Dixon, Ben Clock, Carl Cox, Nina Kraviz, Solomun i Chris Liebing.

 


Kao domaća podrška Faraoneu u Barutani ovog petka nastupiće Roxa, MarkyZ i TKNO, a karte za ovu žurku koja se ne propušta možete kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 400 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :