Marco Bailey oduševio publiku u Maximusu

Datum objave:01.12.2014

Pročitano:3332 puta

Proteklog vikenda u diskoteci “Maximus“ nastupio je još jedan majstor elektronske muzike – belgijski DJ Marco Bailey. Nešto iza 1 sat poslije ponoći počeo je nastup ovog fantastičnog DJ – a, koji se nalazi na listi top 100 DJ – eva u svijetu. Uvijek svjež i inovativan zvuk, energični nastupi – krase ovog vrsnog DJ – a, koji je nastupio pred oko 1600 posjetilaca, te oduševio publiku u “Maximusu”.

 

 

Tehno muzika, ponovo se vraća na velika vrata i sve više postaje zastupljena u Crnoj Gori, o čemu govori i činjenica da je publike na nastupu Marca Bailey - ja bilo iz raznih crnogorskih gradova.

 

“Morate osluškivati svoje srce i pratiti sopstveno čulo za muziku” – rekao je Bailey, dodajući da se upravo tako postaje dobar DJ.

 

“Stvarati svoju muziku i vjerovati u sebe i ono što radiš” – recept je za usjeh ovog DJ – a.

 

Prije nastupa u “Maximusu” svoje setove puštao je u Londonu i Americi, i to je, prema njegovim riječima, ono što ovaj posao čini zanimljivim – imati publiku iz različitih kultura. Iako se Bailey – ju nije dopalo kišovito vrijeme u Kotoru, oduševljen diskotekom “Maximus”, obećao je svim posjetiocima sjajan provod na podijumu za igru.

 

“Dođite sa osmijehom, zaboravite na kišno vrijeme i plešite” – poruka je Marca Bailey – ja za posjetioce “Maximusa”.
Ono što je obećao, to je i ispunio. Sjajna energija, muzika i raspoloženje krasili su ovo nezaboravno veče u “Maximusu”.

Sledeći nastup u “Maximusu“ je u petak 5. decembra kada će u okviru Montenegro clubbing večeri nastupiti crnogorski DJ – evi: Aleksandar Grum i M tech. Vidimo se u „Maximusu“.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Exit Live Stream