Marčelov ,,Napet šou" obara rekorde

Datum objave:02.10.2014

Pročitano:4208 puta

U sredu, 1. oktobra, tačno u 18 časova, na rafove knjižare Delfi SKC stigli su prvi primerci knjigoalbuma ,,Napet šou". Iako najavljivan kao dugoočekivan, ispostavilo se da je ,,Napet šou" Marka Šelića Marčela mnogo više od toga! Oboreni su svi rekordi, kako izdavačke kuće Laguna i knjižare Delfi SKC, tako i Markov lični rekord u potpisivanju knjiga i diskova!

 


Na druženje sa Markom Šelićem Marčelom odazvalo se oko 400 poštovalaca njegovog rada, a neki od njih su na autogram čekali punih pet sati koliko je trajalo potpisivanje knjigoalbuma ,,Napet šou". I bilo je napeto, jer nisu svi koji su to želeli došli na red za potpis do kraja radnog vremena knjižare Delfi SKC, pa su se Marko i njegovi odani fanovi ,,preselili" ispred Studentskog kulturnog centra gde je šou nastavljen: ,,U ime ekipe koja je učestvovala u stvaranju ,,Napetog šoua", a koja broji više od 50 ljudi, zahvaljujem se svima koji su strpljivo čekali do dođu do svog primerka knjigoalbuma. Budući da su u njemu obrađene teme koje nisu baš šarene i vesele, već uglavnom nemilosrdne, drago mi je što se ispostavilo da se tiču velikog broja ljudi", kazao je Marko nakon punih pet sati potpisivanja prvih primeraka svog novog dela.

 


Podsećamo da su pored Marka Šelića, autori tekstova u knjizi ,,Napet šou" i reditelj Kokan Mladenović, pisci David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đorđević, „rok-enciklopedija“ Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i bivša koordinatorka organizacije ASTRA Elena Krsmanović.

Od danas, 2. oktobra, muzički deo knjigoalbuma ,,Napet šou" dostupan je i na Deezer muzičkom servisu, s tim što fizičko izdanje koje je integralni deo knjige, sadrži tri bonus pesme.

Od petka, 3. oktobra, knjigoalbum „Napet šou“ moći će da se nabavi i u svim Delfi knjižarama, u Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima
​​


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :