Klub Barutana Beograd

Marčelo se vraća u srce Vojvodine nastupom u Quarteru!

Datum objave:07.05.2015

Pročitano:4704 puta

Datum održavanja: 15.05.2015

Lokacija: Klub The Quarter, Novi Sad

U oktobru prošle godine pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo objavio je knjigoalbum ,,Napet šou" koji je za samo osam meseci doživeo šest izdanja.

 

Marčelo se vraća u srce Vojvodine nastupom u klubu The Quarter! | Photo by Ana V. Danilović | Novi Sad | 2015

Photo by Ana V. Danilović


Bilo je napeto širom regiona, gde je Marčelo sa Filterima poslednjih meseci koncertno promovisao ovo, prema mnogim mišljenjima, kapitalno delo urbane kulture.

Prošlo je punih godinu i po dana od posledjeg Marčelovog nastupa u Novom Sadu... Marčelo se vraća u srce Vojvodine sledećeg petka, 15. maja, kada će nastupiti u klubu The Quarter.

Marčelo, Nensi, Ministar Lingvista i Raid u Novi Sad stižu u pratnji benda koji su predstavili 30. aprila na koncertu održanom u Domu omladine Beograda povodom Svetskog dana džeza. Novi sastav je dokazao da odlično barata džeziranim aranžmanima Marčelovih hitova, a u Novom Sadu će prvi put odsvirati punokrvni, energični Marčelov koncert.

Posle nastupa, Marčelo će u Quarteru organizovati druženje sa svojim poštovaocima, te će svi posetioci, ukoliko već nisu, biti u prilici da dođu do svog primerka ,,Napetog šoua".

 

Marčelo se vraća u srce Vojvodine nastupom u klubu The Quarter! | Photo by Aleksandar Zec | Novi Sad | 2015

Photo by Aleksandar Zec

Podsećamo da knjigoalbum ,,Napet šou" osim tekstova pesama, sadrži i fotografije rada na albumu i knjizi, autorske tekstove koji šire sliku o pesmama, kao i audio CD. Na ovom delu radilo je dosta ljudi, različitih godina i profesija, u pokušaju da što bolje proniknu u svakodnevicu, naše ,,ovde i sad" - jednom rečju, zašto svi živimo napet šou. Pored Marka Šelića, autori tekstova u knjizi su i reditelj Kokan Mladenović, pisci David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đorđević, rok kritičar Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i nekadašnja koordinatorka organizacije ASTRA Elena Krsmanović.

Ulaznice za Marčelov novosadski koncert zakazan za 15. maj dostupne su na svim Gigs Tix prodajnim mestima. Pretprodajna cena iznosi 500 dinara.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :