Marčelo: Promocija novog albuma u Barutani

Datum objave:14.06.2014

Pročitano:3619 puta

Datum održavanja: 21.06.2014

Lokacija: Barutana, Beograd

Domaći muzičar Marčelo i pančevački sastav Iskaz održaće u subotu, 21. juna, koncert u kultnom beogradskom klubu Barutana. Publika će biti u prilici da čuje sve dobro poznate stare pesme, ali i pretpremijerno nove numere sa nadolazećeg Marčelovog albuma "Napet show", kao i sa upravo izašlog Iskazovog albuma "Tanatos".

 


Posle koncerta u decembru prošle godine na kojem je Marčelo obeležio desetogodišnjicu izlaska albuma "De Facto", publika će ponovo biti u prilici da čuje i vidi jedan duži nastup popularnog hip hopera i pisca.

Ono što ovaj koncert izdvaja od prethodnih je repertoar, koji će biti obogaćen i pesmama sa novog, petog po redu, studijskog albuma "Napet show". Do sada su sa ovog izdanja objavljene pesme "Laž" i "Pegla", pre njih je izašla pesma "Čep", i sve tri stvari su naišle na veoma dobar odziv kod publike. Marčelov novi album u prodaji će se naći u početkom septembra ove godine.

Pančevački hip hop bend Iskaz će svirati sa Marčelom, ali će imati "solo" deo koncerta u kome će predstaviti pesme sa svog četvrtog albuma "Tanatos", koji je na Deezerovoj listi albuma proveo dve nedelje na prvom mestu. Kao i prethodni albumi i "Tanatos" stilski predstavlja fuziju više muzičkih žanrova od kojih dominiraju hip hop, funk, metal, dubstep i reggae.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 600 dinara na svim mestima Eventima i Gigstix-a. Deo prihoda od prodaje ulaznica biće uplaćen stanovništvu ugroženom u poplavama, koje su nedavno zahvatile Srbiju i region.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :