MARČELO OBJAVIO EP ,,NAPET ŠOU: ZAGREVANJE" I SPOT ZA PESMU ,,KOMPLIKOVANI"

Datum objave:11.09.2014

Pročitano:4318 puta

Napetost do objavljivanja knjigoalbuma ,,Napet šou” raste, pa je Marko Šelić – Marčelo odlučio da ,,skrati muke” svojih vernih fanova: digitalno EP izdanje ,,Napet šou: zagrevanje” objavljeno je 8. septembra i dostupno je na Deezer muzičkom servisu!

 


,,Napet šou: zagrevanje” čine pesme kojima je album najavljivan: „Čep“, „Laž“, „Pegla“, „20.000“, zatim ,,Kostim”, idejni i zvučni pokretač novog albuma, ali i numera koju publika do sada nije bila u prilici da čuje - ,,Komplikovani”!

,,Komplikovani" su poslednje što puštamo kao najavu knjigoalbuma, i odlučili smo da za kraj donesemo nešto sasvim drugačije od pretpostavljenog štimunga albuma. ,,Napet šou" jeste mračan, to bi se moglo reći i za sve prethodne (hm, i buduće) albume, ali svaki od njih sadržao je i poneku pesmu kojom se takva atmosfera nakratko razbije. Jer, ako bi čitava ploča pripadala angažovanom stvaralaštvu, ne bi mogla da diše - uvek je potrebno da se vidi kako iza svega stoji osoba, a ne android programiran samo da detektuje društvene probleme”, ističe Marko Šelić – Marčelo.

 


U produkciji ,,Korak filma” snimljen je i spot za pesmu ,,Komplikovani" koji je premijerno prikazan na MTV-ju u ponedeljak, a koji je na Marčelovom zvaničnom YouTube kanalu do sada videlo više od 20.000 ljudi!

Podsećamo da će ,,Napet šou“ zvanično biti objavljen 1. oktobra u izdanju Lagune kao knjigoalbum - knjiga sa diskom. Osim tekstova svih pesama, sadržaće i fotografije rada na albumu i knjizi, kao i autorske tekstove koji šire sliku o pesmama i diskutuju teme ,,Napetog šoua". Pored Marka Šelića, autori tekstova u knjizi su i reditelj Kokan Mladenović, pisci David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đorđević, rok enciklopedija Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i koordinatorka organizacije ASTRA Elena Krsmanović.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :